Til jazzkafeen under matfestivalen Brød & Cirkus i Nes kulturhus lørdag har Nes Storband vært så heldig å få med seg de tre damene i Underholdningsvogna, Kjersti Vatnan Ekman, Benedicte Barra og Maiken Stølan Kroken.

Sammen vil de presentere et stort knippe av repertoaret til vokalgruppa Andrews Sisters, som hadde stor internasjonal suksess fra slutten av 1930-årene til utpå 1950-tallet med sin tett harmoniserte trestemte sang.

I dag spilles fortsatt noen av de største klassikerne til Andrews Sisters jevnlig på radio, slike som "Rum and coca cola", "Bei mir bist du schoen" og "Don’t sit under the apple tree". Selvsagt er disse også med på repertoarlista på denne dagens jazzkafé.

Underholdningsvogna gjør stor suksess rundt omkring i landet som entertainere med ulike programkonsept. Deres Andrews Sisters-forestillinger blir over alt tatt svært godt imot av publikum. De imponerer med sine dyktige sangprestasjoner og sin sjarmerende og humørsmittende sceneopptreden.

Høsten 2015 ble et høydepunkt da Underholdningsvogna fikk opptre på NRK 1 i det populære musikkprogrammet "Beat for Beat".

Storbandet ledes av sin nye musikalske leder, Erland Helbø fra Jessheim.

Nes kulturhus, Årnes lørdag kl. 13.00.