Piletreet familiemusikal - Nannestad kulturskole 50 år!

Av
DEL

InnsendtPiletreet – Nannestad kulturskole 50 år!
Piletreet er en familie musikal, laget av kulturskolen selv, i forbindelse med vårt 50 års jubileum. Over 100 elever fra kulturskolen deltar i stykket, gjennom skuespill, dans, sang og musikk.
Piletreet er et magisk tre, som tar deg med på en spennende reise gjennom tid og sted. Vi møter blant annet en ettergivende Trollfar, en sårbar sheriff, en hevngjerrig heks, og den vakre kjærlighetsgudinnen Afrodite. Piletreet er en historie om å ta vare på hverandre, hjelpe de som trenger det, og godta hverandre som vi er.
Forestillinger vises i Nannestad kommunehus høsten 2019
Fredag 8 nov kl 19
Lørdag 9 nov kl 14
Søndag 10 nov kl 14
Billett kr 200 pr pers.
Kjøpes på pay.ebillett.no.

Vår musikal har vi jobbet med siden januar i år, hvor vi har hatt auditions, og øvinger ukentlig frem mot sommeren. I høst har vi hatt øvings helger og øvinger to ganger i uken.
Teaterelevene er 36 stk, på dans har vi 80 elever som deltar, og i koret har vi ca 20 stk. I tillegg har vi live band, som består av lærere i kulturskolen, samt noen elever.
Dette er dermed en stor produksjon. Vi har skrevet alt selv, både manus, sangtekster, koreografi, melodier og arrangement. Det er mange flotte ressurser blant lærere i en kulturskole, og kjempe flott at vi kan samarbeide om et slikt prosjekt.
Vi har fantastiske foreldre i arbeidsgrupper, som lager kulisser, syr kostymer og bidrar med sminking, påkledning, kafe\ drift, og alt av arbeid rundt en forestilling.
Piletreet er en historie om å høre til, finne sin plass, og se at du er bra akkurat slik du er. Fokuset har vært å lage en historie du kan kjenne deg igjen i, selv om det handler om troll, cowboyer og andre merkelige skapninger.
Vi følger tre hovedpersoner, som vi møter i nåtid som voksne, samt når de tenker tilbake på sin egen oppvekst. Vi ser dem som tre ungdommer, som sliter på skolen og føler seg utenfor. De blir dratt inn i et magisk tre – Piletreet, og reiser til de merkeligste steder. De får i oppgave å hjelpe til med et problem dit de kommer, før de kan komme hjem igjen.
I Troll verden møter de en litt annerledes trollfamilie og huldre med mye magi. Men hvordan skal de komme seg derfra? Og hvem er den trolljenta som ser litt ut som et menneske?
I Westernverden møter de både cowboys og indianere, men hva er det med denne rare sheriffen? Hvorfor får ikke indianere være i byen deres? Er det fordi de ser annerledes ut?
I Fossefallet møter vi foreldreløse barn tilbake i middelalderen. De tre hovedpersonene lurer på hvem som tar seg av dem, og hvorfor de er helt alene. Og hvem er det som lager den skumle lyden i lufta?
I Gudeverden møter vi Zevs og hans 11 med-guder i Rådet på Olympos. Men hvorfor er de så sinte på hverandre? Kan våre tre hovedpersoner hjelpe dem?

Vi håper at mange vil ta turen til Nannestad for en magisk opplevelse, som passer for både store og små. En forestilling fullspekket med skuespill, sang og dans. Vi gleder oss!

Grete Økern
Dramapedagog
Nannestad kulturskole

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags