Creme Fraiche er et damekor som har medlemmer fra hele Øvre Romerike. Koret ble stiftet i 2001 og har siden oppstarten vært ledet av dirigent Ellinor Lauritzen, som også er rektor ved Nannestad kulturskole.

I oktober 2015 deltok koret i NM i kor. Det endte med sølvdiplom og den uoffesielle tittelen som ”Norges beste damekor”. Koret har et stort og variert repertoar som spenner seg fra salmer til 80-tallslåter. Creme Fraiche er også kjent for å arrangere ulike show og konserter. Foruten julekonserter, har koret levert show som Abba-show, 80-tallsshow og 10-års-jubileumshow.

Jazzshow i Nannestad kommunehus

Denne høsten er det jazz-show som står for tur. De driftige damene i Creme Fraiche har øvd siden januar på det som skal blir forrykende jazzshow i Nannestad kommunehus fredag 23. og lørdag 24. september.

Koret har leid inn profesjonelle musikere og har arbeidet lenge for å sette i stand scener og kulisser. På jazzklubben Birdland blir det servert en tre-retters-meny, sang og dans. Baren har alle rettigheter denne kvelden.

På Birdland byr koret på kjente og kjære jazz-svisker fra 50-tallet. Her kan du treffe både Ella, Bille og Charlie. Koret håper at publikum støtter opp om det harde arbeidet som er lagt ned i denne produksjonen. Det er fremdeles billetter til salgs. Disse kan kjøpes ved å sende mail til billettcf@gmail.com eller gjennom korets medlemmer. Vi lover deg en kveld du sent vil glemme!

Artikkelen er innsendt av Guri Aune.