Fikk sextilbud fra fans: – Hun meldte seg frivillig

POPULÆR: Vidar Villa er ingen stor fan av å få tilsendt nakenbilder. FOTO: LISBETH LUND ANDRESEN

POPULÆR: Vidar Villa er ingen stor fan av å få tilsendt nakenbilder. FOTO: LISBETH LUND ANDRESEN

Vidar «Villa» Mohaugen får tilsendt nakenbilder av innpåslitne fans, men slik oppmerksomhet ønsker han ikke.

DEL

Artisten fra Lillestrøm deltar for tida på turneen til VG-lista, og det er i et intervju med tabloidavisa fra Oslo Villa forteller om det som er uønsket oppmerksomhet fra kvinnelige fans.

For selv om han «digger» å få anerkjennelse for musikken han lager, gir populariteten lillestrømlingen en strøm av tilbud han ikke var forberedt på – og da særlig fra jenter.

– Jeg fikk en senest i stad fra en jente som lurte på om jeg hadde one night stands med fans, og at hun meldte seg frivillig, sier han.

Vil ikke ha nakenbilder

Så hører det kanskje med til historien at Mohaugen det siste året har hatt stor suksess med sangen «One night stand» – en av fjorårets mest strømmede norske artister med sine partylåter – der han innrømmer at han egentlig er klønete i senga.

Mohaugen lar seg ikke friste av tilbudene. Han forteller også at han synes det er ubehagelig med nakenbilder som tikker inn på telefonen.

– Noen ganger er det bare morsomt, men man vet jo aldri hvor gamle folk er. Det er ikke en god trend, sier artisten, som har en klar oppfordring til fansen:

– Slutt. Send heller en hilsen, så kan jeg svare, sier han til VG.

Ble oppdaget på fest

I et intervju med Romerikes Blad i fjor sommer, fortalte Mohaugen om suksessen med sangen «One night stand».

Til daglig driver 28-åringen solbrillefirmaet VUDD. At han fikk platekontrakt er egentlig en tilfeldighet. Mohaugen hadde skrevet egne nachspiel-viser og spilt gitar lenge. På en festival havnet han på etterfest med flere bransjefolk.

– På festen ble en gitar sendt rundt og jeg spilte noen av mine egne sanger. Senere på kvelden ble jeg dratt til side av en som ville gi ut musikken min. Neste dag hadde jeg platekontrakt, sier Mohaugen.

I begynnelsen så han på det som et morsomt prosjekt, og hadde aldri trodd at han ville få så stor suksess.

– Sangene var bare ment for nachspiel, og jeg trodde aldri jeg skulle få platekontrakt. Nå har «One night stand» blitt streamet til dobbel platina. Det er helt sykt, sa Mohaugen, som også deltok under den norske finalen av Melodi Grand Prix tidligere i år.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags