Terningkast 4: Hardtslående og energisk

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Lillebror: «Limbo» | 9 spor, spilletid 40.24

DEL

Frontmann, vokalist og gitarist Mats Halvorsen har for andre gang fått med seg Kristian Grude (bass) og Terje Stian Flakstad (trommer) i studio. De leverer nok en gang hardtslående og energisk rock som er like røft som det er harmonisk.

Lillebror fortsetter på mange måter der de slapp med debutalbumet i 2011, skjønt «Limbo» er hakket mer tungt og barskt, på mange måter mer voksent. Dette reflekteres også i tekstene. Halvorsen er personlig, og formidler godt sammen med bandet. Lydbildet er passende skittent og upolert. Åpningssporet «Er Det For Mye» er et godt eksempel – her smelles det i gang med blytung hardrock.

Låtoppbyggingen fungerer bra og er effektiv, om noe repeterende. Både «Tingen I Hodet» og «Når Du Forsvinner» har en herlig kontrast mellom harmoniske, popaktige refreng og tunge gitarriff. Bandet har godt grep om dynamikken, og det er nok variasjon ellers i repertoaret for at det ikke blir for ensformig. De har funnet en formel som fungerer. Dette er et bra album, verken mer eller mindre

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags