Humor og spenning for hele familien

Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevLevi Henriksen er best kjent for sine romaner for voksne, men har også skrevet to barnebøker og en ungdomsroman og er til våren aktuell med en ny ungdomsroman skrevet sammen med sin datter.

Datteren Leah var inspirasjonskilde da Henriksen skrev barneboka Engelen i Djevelgapet i 2012, utgitt på Cappelen Damm.

10 år gamle Astrid vil ikke vokse mer, «…for det blir så liten plass oppe i hodene til mennesker når de blir store. Først hadde ikke pappa plass til mamma. Så hadde ikke mamma plass til pappa, mens jeg plutselig måtte ha plass til både mamma, pappa og de nye kjærestene deres.»

Astrid nekter å akseptere skilsmissen og legger en djevelsk plan for å bli kvitt kjærestene og å få foreldrene tilbake til øya de tilbragte den fineste ferien Astrid kan huske. Det blir hysterisk morsomt da Astrid limer morens kjæreste fast til dolokket med superlim og desto mer spennende når uværet gjør den lille familien værfaste på den øde øya. Dramatiske hendelser får fram det beste i dem alle under et forrykende kidnappingsdrama, men er dette nok for at foreldrene skal finne tilbake til hverandre?

Astrid er ei veslevoksen «Pippi-jente», full av kreative påfunn samtidig som hun er et oppkomme av merkelige faktakunnskaper.

Den perfekte høytlesningsboka for hele familien, med både humor og spenning.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags