Romerikinger i MGP-finalen

Disse artistene skal konkurrere i den norske Melodi Grand Prix-finalen. Fredag ble artistene presentert i NRKs Studio 1 på Marienlyst i Oslo. Finalen holdes i Oslo Spektrum 2. mars. Foto: Tom Gustavsen

Disse artistene skal konkurrere i den norske Melodi Grand Prix-finalen. Fredag ble artistene presentert i NRKs Studio 1 på Marienlyst i Oslo. Finalen holdes i Oslo Spektrum 2. mars. Foto: Tom Gustavsen Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Hele tre romerikinger skal delta i årets MGP.

DEL

Hvilke artister og låter som er med i MGP 2019 ble fredag offentliggjort under en pressekonferanse. Tre deltakere fra Romerike skal være med i finalen i Melodi Grand Prix som går av stabelen 2. mars i Oslo Spektrum med Kåre Magnus Bergh og Heidi Ruud Ellingsen som programledere:

Alexandra Rotan fra Råholt med gruppa Keiino, Ingrid Berg Mehus fra Jessheim og Hans-Erik Dyvik Husby fra Lillestrøm.

– Jeg ble spurt om å være med i MGP i et svakt øyeblikk da jeg satt på scene 5 i Lillestrøm av Stig Karlsen. Jeg tenkte jeg kunne ta en for laget, siden Frode Kippe hadde kamp den dagen, spøker han.

Mehus er blant annet kjent som Rybaks eks, og jobber som nattklubbfiolinist sammen med DJ.

– Jeg har holdt på med dette i flere år, litt av og på, sier Mehus.

– Intensjonen og innholdet i låta er at selv om vi er forskjellige, så tror jeg det er et ønske og en mulighet at vi kan være her for hverandre, sier hun.

Rotan har samarbeidet med mange artister og sto på MGP-scenen med Stella Mwangi i fjor.

– Jeg var ganske sikker på at dette måtte jeg gjøre igjen. Jeg elsker låten. Dette har jeg skikkelig trua på, jeg gleder meg veldig!

Hank Von Hell, som skal skal konkurrere i den norske Melodi Grand Prix-finalen med sangen «Fake It» gir Kåre Magnus Bergh et kyss midt på munnen når han fredag blir presentert i NRKs Studio 1 på Marienlyst i Oslo. Finalen holdes i Oslo Spektrum 2. mars. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Hank Von Hell, som skal skal konkurrere i den norske Melodi Grand Prix-finalen med sangen «Fake It» gir Kåre Magnus Bergh et kyss midt på munnen når han fredag blir presentert i NRKs Studio 1 på Marienlyst i Oslo. Finalen holdes i Oslo Spektrum 2. mars. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

MGP-finalen er varslet å bli et spektakulært show, og den største finalen noen gang i norsk sammenheng, skriver NRK.

– Vi jobber hele tiden for å strekke strikken litt lengre for hvert år. Mer enn én million feststemte nordmenn har store forventninger til MGP-kvelden, og vi må bare levere, sier Stig Karlsen som både er produsent og musikkansvarlig for Norges største musikkshow.

– Det blir en deilig twistpose med masse fet musikk, sier Karlsen, og lover en fest av en annen verden med stor musikalsk bredde og de beste låtene og artistene Norge har i 2019.

Vinneren av årets melodikonkurranse får representere Norge i Eurovision Song Contest i Tel Aviv i mai måned.

Disse låtene og artistene er også med i finalen:

  • Mr. Unicorn, D`Sound.
  • We try, Chris Medina.
  • Hold Me Down, Carina Dahl.
  • Holla, Anna-Lisa Kumoji.
  • Sing For You, Erlend Bratland.
  • The Bubble, Adrian Jørgensen.
  • Spirit in the sky, Keiino.
  • En Livredd mann, Kjetil Mørland.
  • Feel, Ingrid Berg Mehus.
  • Hank Von Hell.

Artikkelen oppdateres

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags