Kulturkveld med humor og skrei på menyen!

Deilig 3-retter fra havet og Lars Jørgen Skaret på menyen på Smakfulle Rom

Deilig 3-retter fra havet og Lars Jørgen Skaret på menyen på Smakfulle Rom Foto:

Av
DEL

InnsendtAll skrei er torsk, men ikke all torsk er skrei.

Lars Jørgen Skaret fra Aurskog er ikke en skrei (eller torsk), men en herlig konferansier som tar oss gjennom et deilig måltid, med humor, historisk fakta og lokale sleivspark både før, under og etter middag. Ikke gå glipp av denne spenstige kombinasjonen!

Det finnes mange forskjellige typer torsk langs norskekysten, men hovedsakelig skilles det mellom skrei og kysttorsk. Hovedforskjellen er at kysttorsken er stedegen og oppholder seg langs norskekysten, mens skreien lever mesteparten av livet i Barentshavet. Den kommer svømmende til Lofoten for å gyte. Vandringen over store avstander gjør den ekstra spenstig, så den er med andre ord en godt veltrent torsk.

Våre dyktige kokker serverer en 3-retters middag basert på denne fantastiske råvaren.

Meny:
Syltet skreikjake med gulrot, puffet skreiskinn og gressløkskum
Skrei a la Smakfulle Rom – serveres 2 ganger
Hvit sjokoladevaffel med brunostis og hasselnøtt

Velkommen til Skreiaften 27. februar på Smakfulle Rom!

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags