Lørenskog skolekorps har invitert med seg Norges beste innen sjangeren gospel når de inviterer til showkonsert søndag 12. november kl. 18.00 i Lørenskog Hus.

Taket skal løfte seg når årets showkonsert har gospel som tema.

De slår til med kjente låter som Joyful, joyful til nyere moderne låter som Back 2 Eden. Korpsets egen huskomponist og arrangør, Nicklas Öhgren, er selv vokst opp i gospelkirke i Stockholm og får endelig arre sine favoritt- låter til oss. Med på laget har Lørenskog skolekorps Norges beste gospelkor, Traces Gospel Choir. Gospelekspert fra stjernekamp, Tracey Meyn, har med seg utrolig dyktige sangere med masse soul. Som mannlig artist har korpset endelig fått tak i den unge og talentfulle Knut Kippersund Nesdal, kjent fra MGP og Bit for Bit. La deg rive med og fanges av gospelens intense rytme, harmoni og soul! Dette blir gøy!

Traces Gospel Choir er et kvinnelig vokalensembel med røtter fra flere verdensdeler. Traces er et mangfoldig ensemble, med medlemmer med ulik musikalsk bagrunn fra ulike etniske folkemusikkstilarter til gospel. I tillegg til deres egne konserter og album, har Traces opptrådd med mange artister som Karpe Diem, Rune Andersen Espen Beranek Holm, Odd Børretzen, Wenche Myhre, Trine Rein & Ost & Kjex og Magnolia Jazz Band. De har sunget på events og vært med i show som; Kvelden før Kvelden, Nasjonal Minneseremoni, Idrettsgala og TV-aksjonen.

Knut Kippersund Nesdal er utdannet ved Norges musikkhøgskole og er en allsidig sanger og artist. Han har vært å se på skjermen i MGP og Beat for Beat. Han har selv spilt i korps i 10 år og gleder seg til å lage show med Lørenskog skolekorps.