Lørenskog skolekorps under ledelse av sin dirigent Ante Skaug imponerte de inviterte gjestene under sin årlige showkonsert i Lørenskog Hus søndag kveld. Dette kunne definitivt vært et voksent korps var konferansier og sanger Knut Kippersund Nesdal - nettopp gått ut av The Voice på TV2, sin rosende omtale av korpset. 

Taket skal løfte seg når årets showkonsert har gospel som tema var dirigentens spådom før konserten. Taket på Lørenskog Hus er inn takt, men det var skikkelig trøkk i Storstua på kveldens konsert. Korpset er i vekst og har for tiden nærmere 150 musikanter. Av dem var vel 50 av de eldste musikantene fra 12 - 19 år med på konserten.  

På programmet sto kjente låter som Joyful,  Back 2 Eden, Like a Prayer og Spirituals. Korpsets egen huskomponist og arrangør Nicklas Öhgren, har arrangert alle sine favoritt- låter til konserten.

Gjestekor var Norges beste gospelkor, Traces Gospel Choir. Gospelekspert fra stjernekamp, Tracey Meyn, hadde med seg utrolig dyktige sangere med masse soul. Traces Gospel Choir er et kvinnelig vokalensembel med røtter fra flere verdensdeler. Traces er et mangfoldig ensemble, med medlemmer med ulik musikalsk bagrunn fra ulike etniske folkemusikkstilarter til gospel. I tillegg til deres egne konserter og album, har Traces opptrådd med mange artister. En av kveldens solister var Makeda - kjent fra Melodi Grand Prix og Stjernekamp.