Familiemusikalen Annie på vei til Lørenskog!

Få med deg Annie på Lørenskog hus i høst!

Få med deg Annie på Lørenskog hus i høst! Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtLørenskog hus fortsetter sin satsing på musikkteater med den legendariske musikalen om barnehjemsjenta Annie. På scenen møter du blant annet åtte barn, den meriterte musikalartisten Sigurd Sele og vår egen Trond Granlund.

Og ja – hunden Sandy er også med!


Etter suksessen med Jesus Christ Superstar, Rent og Evita er det nå på høy tid at Lørenskog hus presenterer favorittmusikalen til alle barnefamilier - ANNIE. Historien om Annie er kjent for flere generasjoner, og tilhører rekken av tidløse klassikere som passer for alle. Med intriger, farer, tristhet og glede følger vi den unge jenta som først rømmer fra den strenge bestyreren av barnehjemmet Miss Hannigan, og deretter ender opp som adoptert av den vellykkede forretningsmannen Warbucks.

Musikalen, som er basert på en amerikansk avistegneserie fra 1924 som het Little Orphan Annie, hadde urpremiere på Broadway i 1977 og har siden blitt filmatisert, både i 1982 og 1999. Den er med stor suksess blitt satt opp flere ganger tidligere i Norge, i 1991 på Bryggeteateret med Maria Haukaas Storeng i hovedrollen, i 2008 på Lillestrøm kultursenter og i 2013 på Folketeateret.


Enorm interesse

Nå er det Lørenskogs tur, og Lørenskog hus lover en fantastisk forestilling med lokale talenter og profesjonelle musikalartister side om side. – Vi hadde 200 barn påmeldt til audition for rollene til barnehjemsbarna og den gjeve hovedrollen som Annie. Vi hadde aldri sett for oss en slik interesse, men det var utrolig morsomt å få møte så mange dyktige og modige jenter, sier kulturhussjef og regissør Ola Beskow. Etter to tøffe auditiondager med både sang og koreografi, ble åtte jenter plukket ut, deriblant Juni Løveid Mølster og Cornelia Helgor som skal dele på rollen som Annie.


Firbeint kjendis

Men uansett hvor mange kjente navn som står på rollelisten, så er det rollen som hunden Sandy de fleste barn er spent på. Blir det en ekte hund på scenen? – Ja, klart det blir det! sier Ola Beskow. Og ikke hvilken som helst hund, border collien Vega fra team Bissevov er nærmest som profesjonell skuespiller å regne. Hun har vært med i utallige teateroppsetninger, kom til semifinalen i Norske Talenter 2017 og kan over 300 triks!


Billettene er i salg

Billettene er nå lagt ut for salg, og musikalen spilles fra 18. oktober til 4. november. – Vi har et trofast musikalpublikum her på Lørenskog hus, og jeg regner med at de beste billettene går unna fort, så her gjelder det å være rask! Vi tilbyr egne familiepriser for dere som kommer flere samlet, og vi gleder oss veldig til å ønske dere alle hjertelig velkommen til denne hjertevarme forestillingen på Lørenskog hus i høst, avslutter Ola Beskow.

Annie - premiere 18. oktober på Lørenskog hus!

Annie - premiere 18. oktober på Lørenskog hus! Foto:


Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags