Meg og kammeraten min er bandet foreldre og barn konkurrerer om å like. Lørdag spiller de på Lørenskog hus.

Meg og kammeraten min er Martin Hagfors (Meg) og Erik Johannessen (Kammeraten). Martin er kjent som en av landets mest respekterte låtskrivere, Erik som trombonist og multiinstrumentalist fra blant andre Jaga Jazzist og Trondheim Jazzorkester.

Morsomt for alle

Her får barna høre to knallgode sangere/musikere fremføre glimrende låter, fortelle morsomme og absurde historier om alt fra kjærester på månen til virkelige hendelser fra Rotteplaneten. Sanger som "Sokken er våt" og "Det e'kke bra før det er dårlig" slår an hos publikummet! Meg og kammeraten er noe av det ypperste man kan høre fra en scene uansett alder.

Fantastiske anmeldelser

Trønderavisa skriver: "De får fram både humring og gåsehud; de serverer solide mengder med ellevill humor, og ikke minst ypperlig pop, med-lekne trombonesoloer, og smektende vokalharmonier viser de fram kreativitet og arrangeringsteft på et høyt nivå."

Romerikes Blad skriver: "Nok en gang kan barn i alle aldre glede seg over nye doser fine, absurde, tankevekkende, morsomme og underfundige sanger med ditto tekster-eller omvendt- signert en duo som ytterlige befester sin posisjon som vår tids Knutsen og Ludvigsen."

Artikkelen er sendt inn av Siri Røhr-Staff, Lørenskog hus