Miljø: kan vi gjøre en forskjell?

Miljø: kan vi gjøre en forskjell?

Miljø: kan vi gjøre en forskjell? Foto:

Av
DEL

InnsendtMandag 18. mars kl. 18.00 arrangerer Lørenskog bibliotek en samtale om miljø. Miljø og klima er i vinden som aldri før, og de fleste er enige om at det haster å gjøre noen grep som tar vare på kloden vår. Vi plukker og sorterer søppel, bruker handlenett og kjører elbil, men nytter det? Hva kan vi som enkeltmennesker egentlig utrette? Og hvorfor er det ofte dyrere å velge miljøvennlig? Ruth Lothe, seniorrådgiver ved NMBU, leder en samtale om oss mennesker og miljøtiltakene som virker – og ikke virker. Ruth Lothe har med seg i panelet ordfører i Lørenskog, Ragnhild Bergheim, Torvald Tangeland som er forskningsleder ved OsloMet og Steinar Alsos fra Framtiden i våre hender. Velkommen!

-----------------------------------------------------------------------------------

Ordfører i Lørenskog kommune, Ragnhild Bergheim: https://www.facebook.com/ordforer.lorenskog.kommune/

Torvald Tangeland er utdannet Sivilmarkedsfører fra BI i 2004 og har en doktorgrad på naturbasert turisme fra NMBU i 2012. Før han begynte på SIFO/HiOA jobbet han som forsker på Norsk institutt for naturforsking (NINA). De siste årene har han fokusert på hvilken rolle forbrukerne kan spille i det grønne skiftet av samfunnet.

https://www.hioa.no/tilsatt/torval

Steinar Alsos er lokallagskoordinator i Framtiden i våre hender, og jobber med å utvikle og legge til rette for lokal aktivisme for miljø og solidaritet. Alsos er utdannet samfunnsgeograf, og har tidligere jobbet i ulike miljø- og solidaritetsorganisasjoner, som Natur og Ungdom, Attac og Naturvernforbundet.

https://www.framtiden.no/steinar-alsos.html?referer=trombinoscope

Ruth Lothe leder samtalen, og er seniorrådgiver og jobber som kommunikasjonsrådgiver ved NMBU.

https://www.nmbu.no/ans/ruth.lothe

Event på facebook: https://www.facebook.com/events/392178204896819/

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags