Byfest-vorspiel med Åge Sten Nilsen. Lørdag 10. juni kl 21 varmer Skandinavias fremste Queen-tolker, Åge Sten Nilsen, opp til Byfesten på vår utescene med "Queen Night".

Dett gleder vi oss til! Info om oppvarmingsband kommer.

Fredag 16.juni skal Åge Sten og hans kumphaner i det skandinaviske rockebandet Ammunition avslutte på hovedscenen på torget etter Hanne Boel. Ammunition vant andreplassen i årets Melodi Grand Prix med sin nye hit "Wrecking Crew". På utescenen er det derimot Queen som gjelder. Åge Sten Nilsen og soloband gjør en eksklusiv og intim konsert med kun Queen på repertoaret. Kun en uke før premieren på hans aller siste Queen-hyllest THE SHOW MUST GO ON X - 10 Års Julibeum show iTønsberg. Ergo forventes det at publikum vil høre urfremføringer fra den kommende showversjonen, i tillegg til forventede Queen-klassikere som "Bohemian Rhapsody", "We Will Rock You", "We Are The Champions", "The Show Must Go On", "Killer Queen" osv

Åge Sten Nilsen er for de fleste kjent som Wig Wams frontmann "Glam", men har siden det store gjennombruddet med "In My Dreams" i 2005 rukket å gjøre seg bemerket på en rekke fronter. Han har gitt ut flere soloalbum, turnert i 10 år med Queen-suksessen "The Show Must Go On", vært programleder i tre sesonger av "Singing Bee", bekledd roller som "The Arbiter" i den engelsk-castede musikalen "Chess" og som bøddelen i den norske versjonen av musikalen "Which Witch". Han vant Tv2's "Det Store Korslaget" i 2010, og synger i supergruppen "Nordic Beast" med medlemmer fra band som Europe og Scorpions. Siden 2014 har han også turnert og gitt ut album med sitt nye hjertebarn Ammunition, som er albumaktuelle senere i år.

Lørdag 10.juni - Lillestrøm Kulturpub Utescene - Queen Night! Få med deg all-the-Queen-hits-and- more.

Velkommen til vorspiel!

Artikkelen er sendt inn av Trine Tveter