Skedsmo viseklubb synger om høsten.

Av
DEL

Innsendt
Det går et høstdrag gjennom landet. Når sommeren har lagt seg søvnig blant gyllent løv og våt jord gir indianersommeren omsider slipp. I høsten klinger andre toner der ordene ofte sier adjø til det som har vært. Man blir vel vitende om at ingenting er bestandig, at noe er uunngåelig.

Førstkommende onsdag den 16. oktober inviterer Skedsmo viseklubb til sin årlige Høstvisekveld m/allsang som må sies å ha blitt en tradisjon. Man ønsker å minnes artister, som Anne Grete Preus, Stein Ove Berg og Édith Piaf, som ikke lenger er blant oss, men også hedre visemusikken som er full av fantastiske viser fra menneskehjerter som har noe viktig å fortelle oss om det å leve blant mennesker og bortenfor.

Som, leder Per-Arne Brunvoll i Skedsmo viseklubb uttrykker, "visen er viktig for folket. Skedsmo viseklubb skal være en viseklubb som tar vare på visetradisjonen men også være en døråpner til ny visemusikk. Og i den sammenheng er allsang viktig. Det er mental hygiene i hver tone. Når vi synger sammen skjer det vidunderlige ting. Vi åpner oss for hverandre og verden."

Så konserten på onsdag blir en anledning til å synge med, med den stemmen du har. Det blir et mangfoldig og rikt program der 17 visesangere samt musikere skal fylle kvelden med visesanger i høstens tegn; sanger om savn, melankoli, sorg, avskjed og kjærlighet m.m. Slik livet er, speiles det også i musikken.

Mer info:


https://www.facebook.com/events/520163655413565/


Dato: onsdag 16.10.19
Tid: kl 19.30.
Sted: Kulturpuben
Arrangør: Skedsmo viseklubb
Støttes av Kultursektoren, Skedsmo kommune


Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags