Jazzkonsert i Lillestrøm kirke med Magnolia

Magnolia Jazzband

Magnolia Jazzband Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtFor 30. gang blir det Jazzkonsert i Lillestrøm kirke med Magnolia jazzband. Søndag 7. april klokken 18.00 får vi igjen høre dem, denne gangen sammen med sangkoret Øyeren (Sk'øyeren). Og det er også 30-års jubileum i år !

Det har alltid vært stor stemning og fornøyd publikum på disse konsertene som sprer glede og god stemning til tilhørerne. Som tidligere kan vi love glede og svingende toner i kirken når Magnolia spiller opp, og vi håper på mange glade tilhørere også denne gangen. Hvorfor ikke invitere med en nabo eller venn til en glad kveld i kirken?

Etter konserten inviterer vi til jazzkafè i menighetssalen. Her vil Magnolia Jazzband spille tradisjonelle jazzlåter, og det blir salg av kaffe, brus og vafler.

Det blir forhåndssalg av billetter på internett: www.kirkekonsert.no og ved inngangen fra kl. 17.15.

Pris kr. 250,- for voksne og kr. 100,- for barn under 16 år og studenter. Ved forhåndskjøp på internett er prisen for voksne kr. 200,-.

Billettene gir samtidig fri adgang til jazzkaféen rett etter konserten.

Konserten arrangeres av Lillestrøm menighet med støtte fra Norsk kulturråd og Kultursektoren i Skedsmo

Magnolia Jazzband ble startet i 1972 av trombonisten Gunnar Gotaas, og er et av de få band som spiller New Orleans Revival Jazz. Det er godt kjent gjennom sine opptredener på jazzfestivaler og har gitt mange kirkekonserter over hele landet.

Sangkoret Øyeren, eller SK'Øyeren på folkemunne, ble startet på Nordby i Rælingen i 1988. Koret består i dag av i alt rundt 120 korister med tilhold fra hele Romerike og Oslo, og øver på Marikollen kultursal hver mandag.

Koret spenner ganske bredt om populærmusikk, viser og gospel av både eldre og nyere dato. Koret knytter til seg dyktige musikere, lys- og lydfolk på konsertene, slik at totalopplevelsen av en konsert med Sangkoret Øyeren skal være at man som publikum forlater salen litt lykkeligere enn da man kom!

Koret dirigeres, og alle arrangementer skrives av korets musikalske leder Vidar Kjeldsen.

Korets hjemmeside: http://skoyeren.com

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags