Fra kongelig feiring til Lillestrøm kirke

Det Norske Jentekor og korene i Skedsmo Voices-familien synger sammen i Lillestrøm kirke på FN-dagen

Det Norske Jentekor og korene i Skedsmo Voices-familien synger sammen i Lillestrøm kirke på FN-dagen Foto:

Av
DEL

InnsendtTidligere i høst sang Det Norske Jentekor i konfirmasjonen til H.K.H. Prinsesse Ingrid Alexandra. På selveste FN-dagen 24. oktober kommer de til Lillestrøm kirke for å holde konsert sammen med våre lokale barne- og ungdomskor Skedsmo Young Voices, Skedsmo Voices og Neon Vokal. På konserten blir det blant annet urfremføring av stykket «ER DU DER?» av Frank Havrøy. Dette stykket handler om å ta vare på hverandre og å se hverandre. Her blir det 140 barne- og ungdomsstemmer i samklang på FN-dagen – noe av det vakreste du kan høre av unge stemmer i Lillestrøm kirkes flotte akustikk.

Om Det Norske Jentekor

Det Norske Jentekor ble etablert som NRKs Jentekor av Marie Foss i 1947 og er med sitt fokus på nytenkning og tradisjon en sterk bidragsyter i norsk kulturliv. I desember 2018 ble korets nyeste album, gitt ut på plateselskapet 2L, nominert til Grammy. H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit er korets høye beskytter. Aftenposten har omtalt Det Norske Jentekor som et av verdens ledende jentekor.

Om Skedsmo Voices-korene

Skedsmo Voices er paraplynavnet på et musikkmiljø for barn og unge på Romerike. Barnekoret Skedsmo Young Voices (4.–7. klasse), Skedsmo Voices (8. klasse og oppover) og Neon Vokal (for de eldste som ønsker å satse ekstra) deltar på konserten 24. oktober. I Skedsmo Voices får barn og unge utvikle seg kreativt og kunstnerisk i et positivt miljø. Korene samarbeider ofte med ulike artister og synger et variert repertoar. Neon Vokal er en av Norges beste vokalgrupper og ble kåret til norgesmestere i kor i 2017. I 2018 fikk de gullplassering i World Choir Games.

Billetter til konserten: https://skedsmovoices.ticketco.events/no/nb/m/e/er_du_der_fnkonsert_med_det_norske_jentekor_skedsmo_voices_og_neon_vokal

Facebook-arrangement for konserten:
https://www.facebook.com/events/504099236818831/

Mer informasjon om korene:
www.detnorskejentekor.no
www.skedsmovoices.com
www.neonvokal.com

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags