ELO-hyllest inntar Stjernesalen

Gjør deg klar for en kveld med disko, allsang og stemning i taket når Living Thing entrer scenen.

Gjør deg klar for en kveld med disko, allsang og stemning i taket når Living Thing entrer scenen. Foto:

Av
DEL
Living Thing har på kort tid gjort seg bemerket som et band som imponerer stort, denne helgen spiller de i Lillestrøm.

Innsendt- Det er utrolig gøy med så fine tilbakemeldinger, sier vokalist Lars Ihle.

-Dette er låter som veldig mange har et sterkt forhold til, og vi får et skikkelig kick av å forsøke og presentere de så bra som vi bare klarer,fortsetter han.

Høster lovord
- Beste coverbandet jeg har hørt, utbrøt kulturjournalist Roger Ødegård etter bandets opptreden på Kulturarena Bjørkelangen i februar.

Et stjernelag av musikere fra Øvre-Romerike begynte våren 2018 å snakke om sin felles fascinasjon for låter signert Jeff Lynne, mannen bak Electric Light Orchestra. Det resulterte i hyllest bandet Living Thing, som etter forholdsvis kort fartstid har høstet mange lovord fra publikummere og presse.
 

Låter mange har et forhold til
Til tross for forholdsvis kort fartstid som band, har flere trykket Living Thing til sitt bryst. Scenemagasinet ga konserten i Lørenskog Hus i november terningkast 5 og beskrev hyllesten som “respektfull og til fingerspissene profesjonell”. “Jeg tror låtene har vært en del av oppveksten til veldig mange, og at det vekker noen følelser å få høre dette materialet live, også er det jo et bra band da, forteller Ihle mens han smiler bredt.

Et lydhørt publikum

Living Thing gjorde braksuksess i et utsolgt Nes Kulturhus i september, siden har de også spilt på direktesendt radio på gamle Club 7, Røverstaden i Oslo. Denne våren er det snakk om konserter både på øst- og vestlandet, samt festivaler til sommeren.

- Vi har en del interesse nå om dagen og det er vi veldig glade for, jeg håper vi kan få spilt mye i 2019, sier Ihle.

- Nå gleder vi oss enormt til Lillestrøm, jeg har hørt at billettene har solgt bra. Publikummet på Lillestrøm har jeg alltid opplevd som lydhørt og musikkinteresserte, så det blir garantert veldig gøy. Vi skal gjøre alt vi kan for at det blir en minneverdig aften, avslutter han.

Lokalt stjernelag

Leif Ottesen (Henning Kvitnes, Trond Granlund) og Lars Aas Hansen (Paal Flaata, Bjølsen Valsemølle), Henrik Maarud (Amund Maarud, The Grand) og den rutinerte Keyboardisten Gry Stordahl i spissen, har samlet ti musikere til sin ELO hyllest. ELO ble sett på som et ambisiøst, progressivt og symfonisk Pop-band fra 70-tallet, med både disko og melankoli i skjønn forening.

Med seg på scenen er, Hans Ulviken (The Cash Commitment) på bass, og Lars Ihle (Ottar Big Hand) synger og spiller synth, sammen med keyboardist Oddbjørn Grønseth og gitarist Thomas Frost. Korister er Ane Marit Hølås og Mina Jakobine Sezgin (Elvis Forever).

Plukker fra rik katalog

Living Thing spiller highlights fra ELO sin store hit-samling, i tillegg får du høre flere låter fra Jeff Lynne sine mange andre samarbeidsprosjekter, som blant andre Handle With Care med Traveling Wilburys. ELO slo for alvor igjennom med albumet Eldorado fra 1974, med blant andre låten; Can´t get it out of my head.


Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags