Nå blir det filmfestival i Lillestrøm og på Kjeller flyplass!

Aero Filmfestival viser både gratis barnefilm og dokumentarer. Den første flyvningen til mennesket var i en luftballong, men hvordan kom de på den ideen? Da bør du sjekke ut "1783 The first race to the sky"

Aero Filmfestival viser både gratis barnefilm og dokumentarer. Den første flyvningen til mennesket var i en luftballong, men hvordan kom de på den ideen? Da bør du sjekke ut "1783 The first race to the sky" Foto:

Av
DEL

InnsendtDen 14.-15. september arrangeres det en gratis filmfestival om menneskets reise gjennom lufta. Aero Filmfestival vil vise noe for enhver smak, fra den geniale barnefilmen om den flyvende grisen Porco Rosso til en dokumentar fra National Geographic om hvordan flyet har forandret verden og en av Roald Amundsens ekspedisjonsfilmer. Festivalen avsluttes med fantastisk utekino på Kjeller flyplass med visning av Top Gun.

Festivalen er gratis, men det må reserveres billetter for å kunne komme på filmvisningene (inkludert utekinoen). Sjekk www.aerofilmfestivalen.no eller https://www.facebook.com/events/296239287848660/ for mer informasjon. 

I tillegg til filmprogrammet kan du på en av verdens eldste flyplasser, Kjeller flyplass, studere håndverket bak de første flyene. Der blir det også mulighet for å oppleve akrobatikkflyvning med VR-briller, omvisning, foredrag, veteranfly og -biler og papirflykonkurranse for barna med mer.  

Hovedarrangør er Foreningen for filmfestival på Kjeller flyplass. Medarrangører er Lillestrøm Filmklubb, Kjeller Flyhistoriske Kulturpark, Landsforeningen for Luftfartøyvern og Landsforeningen for Motorhistoriske Kjøretøy.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags