Kurt i 30.000 fots høyde

Kurt Nilsen har nylig sluppet nytt album, som han blant annet presenterer ombord i SAS-fly.

Kurt Nilsen har nylig sluppet nytt album, som han blant annet presenterer ombord i SAS-fly. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Tar du SAS-fly i dag og i morgen kan du få med deg en konsert med Kurt Nilsen på kjøpet.

DEL

SAS fortsetter å gi passasjerene musikalske opplevelser i luften gjennom sitt konsept ”SAS Live Music” og denne uken er det Kurt Nilsen som skal opptre på 30. 000 fot i forbindelse med sitt nye album.

SAS har sammen med Universal music arrangert konserter om bord, i gate og i lounge med 12 forskjellige artister til nå til stor glede for sine kunder. Fra mandag 13/2 og tirsdag 14/2 skal Kurt Nilsen holde konserter i gatene og om bord på utvalgte SAS avganger på destinasjonene Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger.

– Vi er veldig glade for å ha Kurt Nilsen, en av Norges kjæreste artister, om bord hos oss for å gi våre kunder en unik musikalsk opplevelse, sier markedssjef i SAS Marianne Orderud.

Kurt Nilsen slapp på fredag sitt helt nye album ”Amazing”. Etter tre år med låtskriving var Kurt Nilsen endelig klar for å gi ut nytt materiale med ”Going All In” i 2016. Låten var den første singelen fra det nye albumet til bergenseren. Singel nummer to, med samme navn som albumet, ble sluppet 27.januar i år og forrige uke delte han resten av platen med det norske folk.

Kurt kjøpte hus på Minnesund 

Albumet er spekket med nye låter og tar lytteren med seg inn i et fengende musikalsk lydbilde preget av musikere av ypperste kvalitet. Det vil bli fremført forskjellige sanger fra dette albumet på rundreisen i Norge med SAS Live Music.

- Eg gleder meg masse til å reise med SAS til uken. Minikonserter på gates og om bord på enkelte flygninger. Dette er noe eg ikke har gjort før og eg ser virkelig frem mot det, sier Kurt Nilsen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags