Aunt Mary og Høst på Kulturpuben fredag 8 september.
 

Det har vært et innholdsrikt siste år for Aunt Mary med et solid comeback for Bjørn Krisa Kristiansen og co, et nytt sterkt album som gikk rett inn på listene, gode anmeldelser og masse konserter, festivaljobber rundt i landet.

Norges første hardrockband turnerte på begynnelsen av syttitallet med internasjonale storheter som blant andre Deep Purple og Jethro Tull og ble sett på av kritikere som et av våre største hardrock-prog.rockband på syttitallet. Bandet ble oppløst i 1974.
 

Høsten 2016 ble Aunt Mary invitert til en prog.rockfestival på vestlandet sammen med hele orginalbesetningen fra Høst og deres første plateutgivelse "På Sterke Vinger" (1974).

Høst leverte en forrykende comebackkonsert og det ble et meget hyggelig møte bandene i mellom, noe som førte til at de ønsket å gjøre flere konserter sammen. Nå har altså turen kommet til Lillestrøm og en intimkonsert på Kulturpuben fredag. 
 

Høst blir ofte referert til som et av Norges største rockeband med norske tekster, og de var som Aunt Mary både innom klassisk hard rock og prog.rock før de brøt opp og skilte lag i 1978. Høst hjorde en overbevisende konsert under Jessheimdagene for noen uker siden til terningkast fem fra RB's utsendte.

Artikkelen er sendt inn av Live Management