Kringen forsamlingslokale ble som nytt i sommer

Av
DEL

Innsendt Fetsund KFUK-KFUM vedtok i mars at de ønsket og utbedre vårt forsamlingslokale. Vi har fra pinse til nå fått byttet ut alle vinduer i 1 etasje , isolert vegger og malt salen i en lys farge. Vi har også lagt gulv i salen.

Vi har fått god støtte av vår bank Trøgstad banken. De gav oss og og trodde på vårt prosjekt . Vi har samlet inn 410 000 fra forskjellige givere pr konto og nett innsamlig , støtte har vi fått fra Sparebankstiftelsen, Stiftelsen Trøgstad Brannkasse og Viken fylkeskommune.

Vi er veldig fornøyd med den støtten vi har fått og ønsker nå å få til handicap inngang og wc så Kringen kan bli stedet for alle som ruller inn eller går inn.

På vegne av styret ønsker jeg og si tusen takk til alle som har bidratt til å gjøre Kringen ny og mer miljøvennlig.

Kringen er flittig brukt til bursdager, barnedåper, konfirmasjoner, jubileumer og mye mer . Vi har speidergruppe på over 60 speidere som bruker våre lokaler i vinterhalvåret. Vi har i normale år lørdags samlinger med barn og foreldre med bakgrunn fra andre land og vi har seniortreff med aktuelle tema. .

Kringen åpen barnehage er ett tilbud som har åpent tirsdag,onsdag og torsdag som tar imot foreldre og barn . I disse koronia tider er det påmelding se barnehagen sin facebook side.

Kringen er stedet for store og små !


Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken