Nå kan korpsene i Akershus melde sin interesse. Knut Nærum søker nemlig lokale korps til teaterforestillingen KORPS.

Knut Nærum har skrevet KORPS, en tekst som er varm og full av humor, og som hyller korpslivet i bygd og by. På hvert spillested skal et lokalt skolekorps delta på scenen. Forskjellige korps får dermed sjansen til å vise seg fram i hver forestilling.

Hyller korpsbevegelsen

Høsten 2019 skal Akershus Teater og Østfold kulturutvikling sammen sette opp forestillingen KORPS av Knut Nærum – og den skal spilles på scener i Akershus og Østfold.

Norges Musikkorps Forbund Øst jobber sammen med teaterinstitusjonene om å rekruttere skolekorps fra lokalmiljøene i Akershus og Østfold.

– Forestillingen er hyllest til korpsbevegelsen og en unik mulighet for korpsene til å kombinere spillingen med å være en del av en spennende teaterforestilling, sier Thor Olav Fjellhøi, daglig leder i NMF Øst.

Slik melder du på korpset

Når forestillingen kommer til et nytt spillested, fylles scenen med lokale korps. Det blir nye skolekorps på scenen hver eneste kveld, så hver forestilling blir unik. Skolekorps som ønsker å delta kontakter iver@musikkorps.no, på e-post for nærmere informasjon og vurdering. Korps som blir valgt ut til forestillingene får beskjed i løpet av desember måned. For disse korpsene blir det infomøte og presentasjon av forestillingen i starten av 2019. Forestillingen har foreløpig premièredato 21. september 2019.