Gratis festkonsert med Norges beste!

Cathrine Jacobsen i Lillestrøm Musikkorps lover en fantastisk konsert med nasjonalromantiske låter på 17. mai. Servert av landets beste korps!

Cathrine Jacobsen i Lillestrøm Musikkorps lover en fantastisk konsert med nasjonalromantiske låter på 17. mai. Servert av landets beste korps! Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL
Festkonsert på 17. mai med nybakte norgesmestre 17. mai kl. 15.00 på Lillestrøm Kultursenter.

Innsendt– På nasjonaldagen inviterer vi til en flott konsert med de nybakte norgesmestrene Lillestrøm Musikkorps. De har med seg solistene Hedda Bakker, mezzosopran, og Camilla Seppola Knapskog, obo. Dirigent er Trond Myhre. Du får også oppleve fantastiske dansere fra Norsk Ballettinstitutt, forteller produsent Robert Skrolsvik ved Lillestrøm Kultursenter.

Han er ekstra glad for at det nettopp er Lillestrøm Musikkorps som spiller på denne hyggelige og høytidelige dagen. Det synes PR-ansvarlig i korpset, Cathrine Jacobsen er flott å høre. Nasjonaldagen er en spesiell dag for alle.

– 17. mai handler om tradisjoner og musikk, så dette er en fin mulighet for alle som ønsker en hyggelig opplevelse. Dette er også på et tidspunkt der det ikke skjer så mye annet, så benytt anledningen til å høre på oss, oppfordrer Cathrine Jacobsen (31).

Hun er selv Oslo-jente, men ble lokket til Lillestrøm av venner i korpset.

– Det er et høyt nivå i Lillestrøm Musikkorps og det er alltid mange tilskuere på NM, fordi korpset alltid er en mulig vinnerkandidat. Så det var naturligvis moro å være med å bli norgesmester med denne flotte gjengen i år, sier Cathrine Jacobsen, som til vanlig spiller fløyte.

Scene 5 er åpen på 17. mai for den som ønsker en matbit eller noe å drikke, og det er mulig å bestille bord.

Hurra for 17. mai og Lillestrøm Musikkorps!

Hurra for 17. mai og Lillestrøm Musikkorps! Foto:

Denne artikkelen er sendt inn av Anne Merete Rodem ved Lillestrøm kultursenter.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags