Wanted live: CC Cowboys og Bjelleklang

CC Cowboys og Bjelleklang er klare for sommerkonsert på Rolvsrud stadion i Lørenskog 9. juni.

CC Cowboys og Bjelleklang er klare for sommerkonsert på Rolvsrud stadion i Lørenskog 9. juni. Foto:

Av
DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Rolvsrud stadion, Lørenskog - fredag 9. juni 2017

En stund før solnedgang fredag denne junikvelden er det tid for duell på Rolvsrud stadion. To store publikumsmagneter skal møtes til dyst mens publikum ikke bare skal se, men lytte, synge – og ganske sikkert også danse mens duellene pågår.


Fryktinngydende gjeng

Ridende inn i det døsige tettstedet Rolvsrud City i det Ville østen denne kvelden har vi de store favorittene CC Cowboys. De kommer lett travende inn i det feststemte tettstedet klare for en oppvisning folk sent vil glemme. CC Cowboys er en fryktinngydende gjeng, kjent for å spille først og spørre senere. De trekker garantert raskt og fulle hus – eller full bane siden dette er utendørs denne kvelden.

Skjøt seg fri i 1990

CC Cowboys kommer selvsagt til å sikte lavt og fyre løs fra hoftene med den meget passende Død manns blues, Vill, vakker og våt, Tigergutt, Harry er død og mange flere fulltreffere. CC Cowboys har vært helt i eliten her til lands siden de etablerte seg på slutten av 80-tallet og skjøt seg til topps med Blodsbrødre i 1990.

Hardtarbeidende og treffsikre

Selv om de har byttet ut noen skarpskyttere, trekker de fremdeles fulle skur overalt der de ypper til oppvisning. Knapt noen slår CC Cowboys’ rykte som et av Norges mest hardtarbeidende liveband som leverer varene uansett om de spiller for tre hundre eller tre tusen mennesker.

Lokale skurker

På den andre siden av den støvete scenekanten står Bjelleklang. Den originale besetningen fra 1986 har nettopp feiret sitt 30-årsjubileum og har samlet sine skarpskyttere, klare til å skrike Ypperu’ Donk, Feit, Hyttetur, Rød, Rød Vin, Mercedes Benz, Gummihatt og Gud! hvor du er dejlig og en drøss av sine by- og landeplager. Dette er blinkskudd som fremdeles skråles i allsang på de lokale saloonene. Bjelleklang er gjengen som har fått den flerstemte sangen med masse moro fra julebordet og opp på kulturscenene i Norge.

Sted: Rolvsrud stadion

Når: Fredag 9. juni kl. 19.00

Arrangører: Lørenskog IF

Billetter: Kr 370,- + avgift

www.lifbillett.no

www.cccowboys.no

www.bjelleklang.no

Artikkelen er sendt inn av Morten R. Gray / Lørenskog IF

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags