Silje - eksklusivt og nær

NÆRT OG NYTT. Samarbeidet mellom Silje Nergaard og Espen Berg er nytt, og det gir også nytt liv til både Siljes fineste låter og en del klassikere.

NÆRT OG NYTT. Samarbeidet mellom Silje Nergaard og Espen Berg er nytt, og det gir også nytt liv til både Siljes fineste låter og en del klassikere. Foto:

Av
DEL

InnsendtFørstkommende søndag har Silje Nergaard og Espen Berg konsert i Flammen. På menyen står Siljes beste sanger i ny innpakning og de personlige historiene bak sangene.
Silje Nergaard har startet et spennende samarbeid med den fremadstormende jazzpianisten Espen Berg fra Hamar. Espen mottok Norges største musikkpris under Moldejazz i 2016, og anses som en pianist i verdensklasse.

Silje har reist rundt i verden med sine egne sanger i flere tiår, og hennes sanger blir stadig covret internasjonalt. Hennes album «At First Light» er Norges mestselgende jazzalbum gjennom tidene.
Denne duoen har nå plukket sanger fra Siljes store musikkatalog og gjør en «best of»-konsert med vakre versjoner av hennes mest kjente sanger, bl.a. «Be Still My Heart», «The Waltz» og «Tell Me Where You’re Going». De to overrasker også med sine helt egne tolkninger av kjente klassikere.
Terningkast 6
Romsdals Budstikke børstet støv av superlativene og ga terningkast 6 på konserten deres i Molde tidligere i år, og skrev blant annet «Silje hadde publikum i sin hule hånd som dedikert formidler, både verbalt og musikalsk ... med en pianist fra en annen verden.»
Silje og Espen inviterer til en nær, intim og eksklusiv konsertopplevelse, og de tar lytterne med inn i de personlige historiene bak sangene. Espens utsøkte og dynamiske pianospill får Siljes vakre og egenartede stemme til å skinne. Duoen lover en konsertopplevelse som er ren medisin for ører, hjerte og sjel.


Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags