KJENN-AFTEN 2019

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtTorsdag 14.-mars var Kjenn skoles aula fylt til siste stol. Lørenskog Lions Club arrangerte sin årlige festkveld, med god underholdning, utdeling av pengegaver til idealistiske klubber og selvsagt kaffe og kaker. Pengegave ble gitt til Lørenskog skøyteklubb, som vil bruke pengene til integrering av barn og unge i skøytemiljøet. Det skøytes både på is og asfalt. Nye rulleskøyter vil nå bli kjøpt inn. Også fotballklubben "Karanba" fikk pengestøtte. Norske Tommy Nilsen jobber for å få barn og unge ut av slummen i Brasil, gjennom fotballen. Mange har etter hvert fått skolegang, og derved et helt annet liv. 

"Rune Larsen med venner" var det store trekkplasteret denne gang, og publikum ventet nok musikk fra sin egen ungdomstid. Men før Rune entret scenen, fik vi høre to fantastisk flinke ungdommer fra Lørenskog Kulturskole, som sang og spilte gitar. Det ble også vist frem en flott tegning fra Lions Internasjonale fredsplakat-konkurranse. Tema 2019 var "Kindness Matters". Kunstneren var Dominica i sjuende klasse fra Luhr skole, som vant den norske finalen. Hun kom på delt andreplass sammen med tjuetre andre i den internasjonale finalen. Det var kommet inn flere tusen tegninger. Godt gjort Dominica. 

Under kaffepausen ble det solgt lodd, som gikk unna som varmt hvetebrød. Vi bor selv ikke i Lørenskog, men rett utenfor, nærmere bestemt på Høybråten. Men vi har vært på et par av disse kveldene før, de fortjener virkelig oppmerksomhet. Og vi har mange gode venner over grensen. Denne gang var det ekstra morsomt, da et vennepar av oss fra Fjellhamar skulle på konserten. De hadde fått billetter i gave til sitt gullbryllup, som skulle feire i helgen. Gullparet Grete og Bjørn-Erik Paulsen ante ikke at vi var en hel gjeng som ville møte opp. De ble ganske overrasket da vi marsjerte inn. 

Rune Larsen startet opp etter kaffepausen og han snøt oss ikke for sekstitallsmusikken. Her kom Elvis, Paul Anka og flere andre fra den tiden, som perler på en snor. Gitaristen spilte med gitaren på nakken og Rune kastet jakka. Akkurat slik vi husker det fra den gang da. Han fikk oss med på allsang og vitsene satt løst. Det var mange som fant rockefoten denne kvelden. Latteren runget og klappingen ville ingen ende ta, så det måtte jo bli ekstranummer. Veldig morsomt ble det for gullbrudeparet, som måtte reise seg å ta imot applausen fra salen. Rune så dem dypt i øynene og sang for dem så gullbruden rødmet. Moro med overraskelser. Kvelden ble avrundet med loddtrekning. Tydelig at nærmiljøet støtter opp om Lions-kvelden. Masse flotte gevinster gitt av firmaer i distriktet. Takk for et fint arrangement, vi kommer nok igjen flere ganger. 

               Med vennlig hilsen Frøydis og Gunnar Stenerud. 

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags