Ullensaker teater inviterer til kostymesalg

Styret i Ullensaker teater lover mange go´biter og ønsker alle velkommen til kostymesalg søndag 17.mars.

Styret i Ullensaker teater lover mange go´biter og ønsker alle velkommen til kostymesalg søndag 17.mars.

Av
DEL

InnsendtEr du på jakt etter det optimale kostyme til årets karneval? Eller trenger teaterlaget ditt kostymer til en oppsetning? Ullensaker teater åpner kostymelageret sitt og holder kostymesalg søndag 17.mars fra kl.1200 til kl.1500 i Rådhusvegen 4 på Jessheim.

Kostymer fra flere oppsetninger
De fleste av kostymene som selges er brukt i oppsetningene til Ullensaker teater som: Oliver!, Cats, The Addams family, The Wiz og I Blanke Messingen. I tillegg kan de love flotte kostymer med høy "blingfaktor" fra diverse dragshow.
Det blir definitivt noe for enhver smak og anledning!

Hvem er salget myntet på?
Anne Brith Sandsnes, leder i Ullensaker teater,  presiserer at alle er velkomne til kostymesalget. Her kan du finne skikkelige go´biter om du er på jakt etter et spesielt kostyme til årets karneval, Halloween, badtaste party eller utdrikningslag. Er det teaterlag som trenger kostymer har vi flere «sett», men også mange enkeltstående kostymer som kan passe til diverse oppsetninger.
Alle kan, med andre ord, finne det de er på jakt etter. Eller, kanskje aller helst det de ikke engang vet de er på jakt etter, ler Sandsnes. Som avslutter med at de i tillegg til kostymer kan friste med parykker, noen kulisser og ikke minst kaffe og kaker.   


Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags