«Viva la musica» med Nordic Tenors

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Sveinung Hølmebakk og Jan-Tore Saltnes.

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Sveinung Hølmebakk og Jan-Tore Saltnes. Foto:

Av
DEL

InnsendtULLENSAKER KULTURHUS
ONSDAG 16. OKTOBER KL. 19.00

De sjarmerende tenorene i Nordic Tenors har med sine flotte stemmer og sine humoristiske innslag forlengst vunnet publikums hjerter. Konserten "Viva la Musica" er en hyllest til musikken og vil gi publikum en kveld spekket med musikalske høydepunkter og humor.

Tårnarien, Nessun Dorma, Elvis og nyskrevet musikk er noen få eksempler på det du får høre. «Viva la Musica» er et spansk uttrykk og betyr «lenge leve musikken». Musikk har vært underholdning og terapi for oss mennesker gjennom tusenvis av år. Nordic Tenors sprudler av sang og musikkglede og erklærer sin kjærlighet til de vakre klassiske perlene fra operaens verden og til musikalske høydepunkter fra pop- og visesjangeren. Deres nydelige stemmer har gitt mange gåsehud og uforglemmelige øyeblikk. De sjarmerende tenorene har vunnet publikums hjerter like mye for sine humoristiske innslag som for sine flotte stemmer. Publikum kan derfor glede seg til både store musikalske opplevelser og herlig humor som vil gi lattermusklene god trim!

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Sveinung Hølmebakk og Jan-Tore Saltnes. De har med seg sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags