Velkommen til Kårner Kafe

Lars Martin Myhre og Ingvar Hovland inviterer publikum til Kårner Kafe.

Lars Martin Myhre og Ingvar Hovland inviterer publikum til Kårner Kafe.

Av
DEL

InnsendtULLENSAKER KULTURHUS

Matinékonsert i Sal Vesong

FREDAG 29. MARS KL. 13.00

«Kårner Kafe» er en konsertforestilling med Lars Martin Myhre og Ingvar Hovland. Publikum inviteres inn i den brune puben Kårner Kafe. Med varme og humor presenterer duoen Myhre /Hovland oss for stamgjestenes sorger og gleder.

Ingvar Hovland og Lars Martin Myhre står bak en rekke låter i Den norske sangboka, enten sammen, eller i samarbeid med andre, som for eksempel Vamp, Odd Børretzen mfl. Låter som Månemannen, På bredden, Noen ganger er det all right, Måkene, Vintersang, Trøstesang, Hun lignet på en som var pen og mange, mange andre. Mange av låtene i Kårner Kafe er spilt inn på Lars Martin Myhres soloplater.

Ingvar Hovland er en av våre fremste tekstforfattere. Han jobber blant annet med Vamp, Elle Melle, Trond Granlund, Rita Eriksen, Eigil Berg, Lars Martin Myhre og veldig mange flere.

Lars Martin Myhre er både artist, komponist og produsent. Har deltatt på nærmere 70 plater, både soloalbum og i samarbeid med folk som Odd Børretzen, Arild Nyquist, Palle Mikkelborg og Halvdan Sivertsen. Han har mottatt fire Spellemannpriser pluss tre nominasjoner og ble nylig tildelt Alf Prøysens ærespris.


Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags