Svar på brev frå Helga

Svar på brev frå Helga er en gripende fortelling om moden kjærlighet med Helge Jordal og Ragnhild Gudbrandsen.

Svar på brev frå Helga er en gripende fortelling om moden kjærlighet med Helge Jordal og Ragnhild Gudbrandsen. Foto:

Av
DEL

InnsendtRiksteateret på turné.
ULLENSAKER KULTURHUS
LØRDAG 19. OKTOBER KL. 18.00

Hvordan hadde livet blitt dersom du hadde fulgt den store kjærligheten? Den stolte sauebonden Bjarne sitt liv går mot slutten, og han ser tilbake på de valgene han tok, det livet han levde og det livet han ikke turte leve. Dette er en gripende fortelling om moden kjærlighet. Dette er Romeo og Julie for voksne.

Den lille romanen Svar på brev frå Helga av Bergsveinn Birgisson vant den islandske bokhandlerprisen i 2010 og ble nominert til Nordisk råds litteraturpris i 2012. Boken har vært dramatisert for teater i flere land og en film er på vei. Nå har det blitt teater i Norge med folkekjære Helge Jordal og Ragnhild Gudbrandsen.

Den stolte sauebonden Bjarne sitt liv går mot slutten. Men før han kan legge ut på den siste reisen må han gå i møte med seg selv, de valgene han tok, det livet han levde og det livet han ikke turte leve. Det blir ei saftig fortelling om intens kjærlighet og livskamp, dampende erotiske minner blandet med svart humor og historier om glemte lik, lavføtte værer og dagen da Farmall-traktoren kom.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags