KORPS, en teaterforestilling av Knut Nærum

I denne varme familieforestillingen møter vi to skuespillere i mange morsomme roller og med seg på scenen har de lokale korps.

I denne varme familieforestillingen møter vi to skuespillere i mange morsomme roller og med seg på scenen har de lokale korps. Foto:

Av
DEL

InnsendtULLENSAKER KULTURHUS
ONSDAG 23. OKTOBER KL. 19.00
TORSDAG 24. OKTOBER KL. 19.00

KORPS er en teaterforestilling som hyller korpslivet i bygd og by. Når forestillingen nå kommer til Ullensaker kulturhus, fylles scenen med de lokale skolekorpsene Jessheim, Hovin, Mogreina og Ullensaker Skolekorps.

Gjennom forestillingen følger vi Silje og Emils opp- og nedturer, og vi får ta del i fellesskapet og det store engasjementet rundt loddbøker, loppemarked, 17. mai-marsj og kretsmesterskap.

Silje spiller trompet. Emil spiller fløyte. – Du vet, når de snakker om kjærlighet ved første blikk? Det var det ikke. Og det er ikke bare Silje og Emil som blir kjent gjennom korpset. På dugnad treffes foreldre og naboer også, enten de vil eller ikke. Her er det mye følelser og engasjement i sving, både for ungdommene selv og folka rundt.

Knut Nærums Ibsenprisen-nominerte tekst er varm og full av humor. Originalproduksjonen var et samarbeid mellom Teater Innlandet og Knut Nærum og gikk for fulle hus til strålende anmeldelser i lokale aviser.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags