Festmat i Norden

Årets kunstverk er laget av den færøyske barnebokforfatteren og kunstneren Bárður Óskarsson.

Årets kunstverk er laget av den færøyske barnebokforfatteren og kunstneren Bárður Óskarsson. Foto:

Av
DEL

InnsendtKåseri ved Magnus Tvedt-Øresland, avdelingsleder i GNIST mat og opplevelser, kafeen i Ullensaker kulturhus. Med smaksprøver!

Sang av Isold Hekla og Seniorkoret i Nannestad.

Nordisk litteraturuke er et prosjekt som ønsker å spre høytlesning, leseglede og nordisk litteratur i Norden og de omkringliggende områdene. Uke 46 vil være en uke full av opplesninger, utstillinger, debatter og kulturelle opplevelser på tusentalls bibliotek, skoler og kulturinstitusjoner i hele Norden og Baltikum.

I år inviterer Nordisk litteraturuke barn, unge og voksne på fest i litteraturens tegn. Temaet er "Fest i Norden", og det er utgangspunktet for alt fra de utvalgte høytlesingsbøkene til ulike aktiviteter og arrangement. Siden Foreningene Norden i Norge, Danmark og Sverige feirer 100-års-jubileum i år, vil Nordisk litteraturuke løfte fram den skandinaviske litteraturen. Årets utvalgte høylesingsbøker kommer derfor fra Norge, Sverige og Danmark.

Arr.: Foreningen Norden Eidsvoll, Foreningen Norden Nannestad, Foreningen Norden Ullensaker og Ullensaker bibliotek.

Se Nordisk litteraturuke sin egen nettside for mer informasjon. Følg også Nordisk litteraturuke på Facebook og Instagram

Fri entre. Velkommen!

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags