Cirkus Blunck til Jessheim

Øivind Blunck er en av våre aller største entertainere.

Øivind Blunck er en av våre aller største entertainere. Foto:

Av
DEL

InnsendtULLENSAKER KULTURHUS
LØRDAG 28. SEPTEMBER KL. 19.00
UTSOLGT

Forestillingen er utsolgt, men fortvil ikke; det blir ekstraforestilling 6. februar 2020!
I forestillingen «Cirkus Blunck» oppsummerer Øivind Blunck sin fantastiske karriere. Her blir det gjensyn med både klassiske numre og karakterer, samt nye påfunn.

Det er 50 eventyrlige år siden hele Norges Øivind Blunck debuterte på Det Norske Teatret i «Spelemann på taket», riktig nok i en stumrolle oppe på taket. Deretter bar det rett ut i den store dramatikken hvor han i sin første talerolle faktisk spilte mopedist. Nærmere 40 roller ble det før Blunck for fullt gikk over til show- og revybransjen. Siden den gang har han gitt oss en rekke uforglemmelige øyeblikk, enten det har vært i forvekslingskomedier som «Den spanske flue», store musikaler som «Cats» eller «Les Miserables», humoristiske krumspring med Prima Vera, i gnistrende samspill med Hege Schøyen eller som usikker politietterforsker i «Olsenbanden». Og ingen glemmer vel Fridtjof fra Enebakk og den evige tenåringshelten Reidar?

Øivind Blunck er en av våre aller største entertainere. Med sin store stemme og treffsikre komiske talent, byr han på et storartet show du ikke vil gå glipp av. Kapellmester er «Beat for Beat»-legenden Trond Nagell Dahl.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags