Barnas kulturdag på Jessheim

Lørdag er det duket for spennende og kreative kulturtilbud for barn i Ullensaker Kulturhus.

Lørdag er det duket for spennende og kreative kulturtilbud for barn i Ullensaker Kulturhus. Foto:

Av
DEL

InnsendtUllensaker kulturhus
Lørdag 21. september kl. 10.00 – 15.00


For sjette året på rad arrangeres Barnas Kulturdag på Jessheim. Denne dagen blir hele huset tatt i bruk og fylt med spennende og kreative kulturtilbud for barn i alderen 3 til 13 år.

Barnas kulturdag byr også i år på masse moro og storfine besøk. Det blir barneteater med «De tre små griser» og for de som liker magi kommer selveste «Master of Magic», Daniel Larsen. Han byr på et barne- og familieshow fylt med humor og overraskelser.

Biblioteket får besøk av forfatter Anneli Klepp som vil lese og fortelle fra de populære seriene «Tor og Mia» og «Lines verden». Her blir det også konsert og eventyrstund med elever og lærere fra kulturskolen og bibliotekets barnebibliotekar, samt andre kreative aktiviteter.

Kulturskolens lærere tilbyr både danseklasser og teateraktiviteter. Det blir også mulighet for å prøve instrumenter, spille i band og til og med lage egen musikk med appen Garage Band. For å være med på dette må man ha med egen iPad eller iPhone!

Tradisjonen tro stiller Husflidslaget, Ung husflid og Vikinglaget opp med aktiviteter for barna. Her kan en prøve seg på både smiing og forskjellige husflidsaktiviteter. Maskotene Punktum og Komma snurrer lykkehjulet i foajeen flere ganger om dagen og her er også Lekia med en stor LEGO-stand.
I kaféen selger de Tor og Mia-meny bestående av Hjertekjeks, grønn drikke og vennskapsdessert.

Tanken er at alle som vil skal ha mulighet til å delta, så her er alle aktiviteter gratis, forteller prosjektleder Arnfinn Håndstad Algarheim. Det er riktignok begrenset med plasser på teaterforestillingene, men vi satser på at de fleste får se det de vil og at alle som kommer får en super dag. Dette blir gøy, avslutter han.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags