Rullatorfestivalen 2019 i Ullensaker - Velkommen til en morsom og annerledes dag!

Rullatorfestivalen i Ullensaker

Rullatorfestivalen i Ullensaker Foto:

Av
DEL

InnsendtRullatorfestivalen arrangeres for 12. gang fredag 14. juni kl. 1100-1300 i Romsaasparken på Jessheim. Vi ønsker alle hjertelig velkomne – enten som deltaker eller publikum!


På Rullatorfestivalen blir det rullator"løp", aktivitetsløype for elektriske rullestoler og turløype. Den offisiell åpning vil foretas av Else Karin Rong Kogstad fra Samhandling og helsefremming på Ahus som bl.a. skal prate om mestring i hverdagen. Vi får besøk av ordfører Tom Staahle. Tore Halvorsen, tidligere vokalist i Ole Ivars står for hovedunderholdningen, og i tillegg blir det sang fra rundt 200 barnehagebarn. I parken vil det også være stands.


Ønsker du å delta? - Påmelding til start fra kl. 10.30 i Romsaasparken. Gratis for både deltakere og publikum. Servering kaker, frukt og kaffe. Dette er en dag med mye moro og hygge.


Arrangørene bak Rullatorfestivalen i Ullensaker - Frivilligsentralen og Ullensaker kommune v/ park & idrett, fysio/ergo og Kultur - Ønsker alle velkomne til en morsom og annerledes dag!Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags