Slagerkameratene med Venke Knutsson!

Venke Knutson slår seg sammen med Slagerkameratene lørdag 25. mars på Jessheim

Venke Knutson slår seg sammen med Slagerkameratene lørdag 25. mars på Jessheim

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Lørdag 25. mars kjører Slagerkameratene show på Kulturbanken Kreti & Pleti på Jessheim. Med seg på laget har de Venke Knutson, som skal gjøre flere av sine egne hits, samt bistå som korist og medvokalist på kjente slagere fra flere tiår.

Slagerkameratene møtte Venke første gang sommeren 2015, på en konsert i Tønsberg, og fant raskt tonen. Det har lenge vært snakk om å gjøre noe sammen, og endelig klaffet det.

Venke Knutson er godt kjent for de fleste gjennom mange år som suksessrik soloartist. Med flere hits har hun markert seg i pop genren både i inn og utland.

Albumet Scared kom i 2004. Singelen «Kiss» ble en stor hit denne sommeren og lå flere uker som nummer 1 på radiolisten. Høsten 2005 ga hun ut singelen «Just A Minute» fra sitt andre album Places I Have Been. Etter 4 uker på VG-lista ble dette hennes første singel som klarte å kapre førsteplassen.

I dag eier og driver hun musikkskolen Poprommet, som satser stort på å fremme talenter og skape glede gjennom musikk.

Slagerkameratene er lokale gutter fra Jessheim og Eidsvoll, som etterhvert har gjort seg bemerket lokalt på Jessheimdagene, Vanvittige Dager, Spark VM og blir ofte brukt av firmaer og eventer. De er også fast husband på Gaustatoppen hver påske, og det var her de ble utfordret til å lage en egen afterski låt forplantet i norsk rock. Låta "Alle Er På Gli" er i disse dager utgitt på bl.a Spotify, Apple Music og Tidal. Musikkvideoen er tilgjengelig på YouTube. De er kjent for å improvisere og leke seg mye på scenen, og spillegleden er høyst til stede.

Dette blir en heftig kveld med en salig blanding av slagere med mye trøkk, ispedd mye stjernedryss fra Venke Knutson!

Artikkelen er sendt inn av Morten Gundersen

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags