– Året 2016 ble en stor sukksess for Ullensaker Show Choir, sier dirigent Adéle Marie Moe

Med over 40 barn og unge på scenen, gjennomførte de blant annet fire forestillinger med sitt storprosjekt som solgte over 1000 billetter.

Foruten vanlige øvelser, seminarer og sosiale sammenkomster hadde de en spennende høst med deltakelse på  "JULESTEMNING PÅ ET BLUNCK" med Bettan og Andresen.

Nå er de snart i gang igjen etter jul og denne gangen er det stor produksjonenen "BEAUTY AND THE BEAST JR" som står på plakaten. (I tillegg til andre aktiviteter)

Adèle forteller at det vil komme en ny film om "Skjønnheten og Udyret", som har verdenspremiere 17.03.2017

– I den anledning synes vi det var fint å kunne sette opp jr-versjonen av musikalen med samme navn. Denne produksjonen har premiere i Ullensaker kulturhus i oktober 2017.

– Vi har allerede startet med auditions/påmelding, men fortvil ikke... det er forsatt muligheter for å bli med. 

Har du lyst til å bli med på dette spennende prosjektet, enten som sanger, danser, "snakkende rolle", ensemble m.m. må du sende oss en melding fortest mulig.

Vi ønsker GUTTER (6-17 år) og  JENTER (6-17 år) BARN OG UNGDOM fra HELE ROMERIKE... velkommen til å bli endel av denne flotte gjengen.

Her kan vi love dere et fantastisk godt miljø, muligheter til å utvikle dine sang/teater ferdigheter og ikke minst MYE HUMOR og GODE OPPLEVELSER i et trygt og godt miljø.

Ullensaker Show Choir ble stiftet av Adéle Marie Moe i 2013 og er et levende kor som setter fokus på at barn og unge skal ha et trygt fritidstilbud der de føler seg både sett og hørt.

Adéle er fortsatt dirigent og musikalsk leder for USC sammen med datteren Amalie Marie Moe (Assistent)

Vi har en flott gjeng barn og ungdommer som ser og bryr seg om hverandre og en super foreldre gruppe forteller Adéle Marie Moe

Pr. d.d. har vi medlemmer fra 6 - 17 år som har øvelse på GYSTADMARKA SKOLE hver onsdag (Vi øver også andre dager, særlig når vi jobber med prosjekter, så her mangler det ikke på muligheter)

Vi synger både pop, musikals, litt klassisk og mye annet spennende i tillegg til dans/koreografi og litt teater.

Denne våren er det (foruten Beauty and the Beast) sanger fra b.l.a. Les Miserables, Mathilda, Wicked, Mary Poppins, Phantom of the Opera, Disney sanger, Pitch Perfekt og mange andre spennende sanger som står på plakaten.

BLI MED DU OGSÅ DA VEL?

Send oss en mail; moe.adele72@gmail.com eller amaliem314@gmail.com

Eller på vår facebook side; https://www.facebook.com/UllensakerShowChoir/

Vi ønsker både gamle og nye medlemmer velkommen til et spennende 2017

Artikkelen er sendt inn av Adèle Marie Moe