Morsom barnekonsert på Jessheim

Duoen Snurr-Musikkeriet, Lene Anett Killingmo og Margrete Augdal.

Duoen Snurr-Musikkeriet, Lene Anett Killingmo og Margrete Augdal.

Av
DEL

InnsendtSNURR-MUSIKKERIET

ULLENSAKER KULTURHUS - SAL JASSEIMR

LØRDAG 6. APRIL KL. 13.00

Morsom barnekonsert med Margrete Augdal og Lene Anett Killingmo i Snurr-Musikkeriet. Duoen lager musikk for barn med pussige og finurlige tekster. 

Snurr-Musikkeriet lager egenkomponert musikk for barn med finurlige tekster i ulike sjangere. I tekstene får vi blant annet høre om Grisine Discogris, marsvinet som lengter hjem til mars, sengemonsteret under sengemonster-senga, mystiske ting som skjer på kennelen til Kennel-Turid, og tyver som bare stjeler ting på T, samt verdens beste dyrebutikk, og hvordan man lager middag i en heksegryte. Man får tips om hva man skal gjøre med sure føtter og barna får hjelpe til med å forklare hvem som har søla ketchup på duken!

Snurr-Musikkeriet er en duo bestående av Margrete Augdal (vokal, tangenter og elektronikk) og Lene Anett Killingmo (treblås og elektronikk). Begge har bakgrunn fra jazz og improvisasjonsmusikk og ønsker å lage barnesanger hvor improvisasjons- og jazzutrykket er sentralt, og der fantasi, lekenhet og gode historier står sentralt i tekstene.

Snurr-Musikkeriet slapp sin første plate høsten 2016 og slapp sin andre plate: «Snurr-Musikkeriet - snurrer videre» i januar 2019. 

Konserten passer best for barn fra 3 - 10 år.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags