Kris Kristofferson til Jessheim

Kris Kristofferson & The Strangers

Kris Kristofferson & The Strangers

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtULLENSAKER KULTURHUS

TORSDAG 6. JUNI KL. 20.00

UTSOLGT

Torsdag kan alle som liker vaskeekte countrymusikk, og som har skaffet seg billett, se fram til en festkveld i Ullensaker Kulturhus. Kris Kristofferson er i disse dager på en miniturné i Norge og  Jessheim er ett av fire konsertsteder han besøker. 

Med seg på scenen har Kristofferson et av countrymusikkens mest legendariske band, The Strangers. Bandet har holdt på siden 1965, og er nok mest kjent som Merle Haggards backing band. De er kåret til årets band 8 ganger av the Academy of Country Music. 

Kris Kristoffersons liv er et eventyr i seg selv. Han startet sin musikalske karriere i midten av 60-årene og fikk for alvor sitt gennombrudd verden over i begynnelsen av 70-årene. Først som soloartist og fra 1985 som medlem av The Highwaymen, et samarbeid med bestevennene Willie Nelson, Johnny Cash og Waylon Jennings.

Kris Kristoffersen har også en stor skuespiller-karriere bak seg. Hollywood så fort hans potensiale og han har spilt i mer enn 70 filmer. Han fikk en Golden Globe for sitt spill mot Barbara Streisand i «A star is Born» fra 1976.


Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags