Gå til sidens hovedinnhold

Else fant sin kampsak på hjemmebane

Else Kåss Furuseth tok i helgen Jessheim med storm. Og hun fant plutselig ut at hennes nye kampsak er korps.

Artikkelen er over 5 år gammel

Se Else Kåss Furuseth på Kulturbanken Kreti og Pleti i videovinduet i denne artikkelen.

– I korpset spilte det ikke så stor rolle hvor mye du kunne. Alle visste at du bare mimet når du spilte, men du kunne få være med til NM, og føle deg veldig bra likevel, sa Else Kåss Furuseth.

Det ble møtt med samstemt latter fra de rundt 130 publikummerne i Kulturbanken Kreti og Pleti lørdag.

Men det var ikke bare en vits. Komikeren tilbragte ungdomstida, åtte år, i korps hjemme på Jessheim. Nå ser 36-åringen fordelen med arena der en har plass i fellesskapet selv om en ikke er best.

– Korps er kampsaken min, det skjønte jeg nå, sa hun til RB-journalist Øyvind Mo Larsen, som sto for spørsmålene under seansen.

Kåss Furuseth fortalte både om suksessforestillingen «Kondolerer», den nye sesongen av «Det er lov å være blid med Else», og da hun ordnet med dyne og pute til en mann som sovnet mens hun hadde show. Men mest handlet det om Jessheim, og ikke minst hvorfor hun nå er glad for at hun vokste opp nettopp her.

– Pappa sier det er veldig bra å kjede seg, for da må du finne på morsomme ting. Og det er det gode muligheter for på Jessheim.

Det var ventet godt med publikum til komikerintervjuet, og det ble det. Noen måtte snu i døra da det rett og slett ikke var plass til flere på Jessheims ferske kulturarena.

Til gjengjeld kan du se hele intervjuet i videovinduet øverst i denne saken.

 

Kommentarer til denne saken