Geir Ove bredesen lover enda mer med nytt dragshow og album!

Geir Ove Bredesen gleder seg til å presentere både nytt dragshow og album torsdag 26.september.

Geir Ove Bredesen gleder seg til å presentere både nytt dragshow og album torsdag 26.september. Foto:

Av
DEL

InnsendtFjorårets jubileumsforestilling til Geir Ove Bredesen: Alle får – 20 år på høye hæler! fylte storstua i Ullensaker kulturhus.
Han hadde egentlig ingen planer om å lage et oppfølgingshow, men en fullsatt Kong Rakne ga inspirasjon til årets dragshow: Alle får – enda mer! som vises torsdag 26.sept.

Og, ikke nok med det! Samme dag slipper også Bredesen nytt album med 12 favorittlåter han har fremført de siste årene. Det blir egne tolkninger av bl.a Frank Sinatra sine sanger og sanger fra forskjellige musikaler, i tillegg til noe visepop.

ALLE FÅR - ENDA MER!
Tittelen på årets show gir visse forventninger, hvordan skal du toppe fjorårets jubileumshow?
I år blir det liveband på scenen, noe jeg gleder meg veldig til forteller Bredesen ivrig. Live musikk gjør noe med opplevelsen til både publikum og de på scenen. Det er virkelig med på å heve showet og gjør meg mer skjerpet. I tillegg er det moro å ha flere å «spille» på. Jeg vurderte liveband i fjor også, men turte ikke pga den økonomiske risikoen som «henger» over en når man sater helt alene. Men, i år «gutser jeg på» og drar det hele litt lenger. «Den som intet våger, intet vinner» er det jo noe som heter smiler Bredesen.

KOSTBART Å SETTE OPP EGET SHOW
Hva koster det å lage et show av denne kaliberen?
Jeg har et budsjett på 120 000 og håper selvsagt å sitte igjen med litt etter endt show, men så lenge det bærer seg er jeg fornøyd. Jeg setter ikke opp showet for å bli rik, men fordi jeg synes det er moro. Den økonomiske biten er selvsagt litt nervepirrende da publikum ofte venter til den siste før de kjøper billett. Salget til årets forestilling er godt i gang og Bredesen håper at flere «kaster seg» rundt og kjøper billett allerede nå slik at han kommer økonomisk i mål før selve forestillingsdagen.

OM SHOWET:
I tillegg til liveband blir det flere gjester som sammen med Geir Ove tar oss med på en musikalsk genre-reise som "toucher" innom alt fra musikaler til rock. Når man da legger til den høye glam-faktoren og all humoren, blir det rett og slett en skikkelig festforestilling hvor "Alle får – enda mer" og hvor man selvsag også kan få kjøpt det nye albumet!

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags