Gå til sidens hovedinnhold

Klart for Husebymarkedet

Artikkelen er over 3 år gammel
Innsendt

For 15. gang inviterer Skedsmokorsets mange lag og foreninger til Husebymarkedet - i år lagt til helgen 1. - 3. september.

Hensikten med markedsdagene er å skape et positivt arrangement for de nær 17.000 innbyggerne på Skedsmokorset og omegn og vise fram vårt rike lags- og foreningsliv. Med kulturperlen Huseby Gård som ramme forsøker vi å skape en arena for mangfoldet på Korset. Vi legger stor vekt på at Husebymarkedet skal være for alle aldersgrupper og livssyn.

Fredag fra kl. 18.00 er det Huseby Young Harvest hvor det skapes en scene for unge lokale rocketalenter i et 39 meter langt oppvarmet telt. Det beste bandet får i premie å starte lørdagskvelden før Eldar Vågan and the Eldarados, Roar Vea Band, Katrina og Backstreet Girls!

Lørdag og søndag inviterer vi til markedsdager på tunet på Huseby Gård med salgsboder, informasjonsstands og aktiviteter for store og små. Siden det er stortingsvalg i år er de fleste politiske partiene til stede med stands - her kan du stille dine spørsmål - og forhåpentligvis få gode svar før din stemme avlegges.

Under markedet  vil vi ha masse underholdning med korps, tyrolerorkester, teater, kor, tamilsk dans og sang, linedance, demonstrasjon av Taekwondo og eventyrfortellinger for barna.

Søndag starter vi med friluftsgudstjeneste med 2 barnedåper, før markedet igjen inviterer til ulike aktiviteter.

Søndag er det også Soppens Dag hvor det arrangeres sopptur i vårt nærområde - gratis for alle å bli med!

Søndag får vi også besøk av KLOVNEN KNERTEN og vi inviterer igjen til kaninhoppekonkuranse.

Artikkelen er sendt inn av Eivind Klemp

Kommentarer til denne saken