8 tips til ting du kan gjøre i helga

Artikkelen er over 3 år gammel

Teater, stand-up eller kanskje julemarked? Her er åtte tips til ting du kan gjøre i helga.

DEL

Standup:

Johan Golden (bildet), Cecilie Steinmann Næss, Zahid Ali og Øyvind Loven kommer til Lillestrøm kultursenter i kveld. Med kremen av norske komikere på scenen ligger det an til en lattermild kveld.

Lillestrøm kultursenter, fredag  kl 19 (utsolgt) og kl 21 (ledige billetter).

RIKTIG Tidskoloritt: Eidsvoll amatørteater spiller sin versjon av «Den stundesløse» i en 1700-tallsinnredning og med stilriktige 1700-tallskostymer. Begge foto: Hanne Wollebekk

RIKTIG Tidskoloritt: Eidsvoll amatørteater spiller sin versjon av «Den stundesløse» i en 1700-tallsinnredning og med stilriktige 1700-tallskostymer. Begge foto: Hanne Wollebekk

300 år gammel komedie:

Eidsvoll Amatørteater har premiere på "De stundesløse" i Panorama i Eidsvoll, fredag kl 19. Stykket er skrevet av Ludvig Holberg for rundt 300 år siden.

Panorama, Eidsvoll, fredag kl 19.

Jorda rundt på 45 minutter:

Elever ved musikklinjen på Jessheim vgs inviterer til forestillingen «Jorda rundt på 45 minutter». Før forestillingen kan alle som har billett til forestillingen være med på musikklek.

Ullensaker kulturhus, lørdag kl 12.30 (musikklek) og kl 14 (Jorda rundt på 45 minutter)

Førjul på bygdemuseet:

Det er enda en uke til advent, men vil du tjuvstarte, kan du ta turen til Eidsvoll museum søndag formiddag. Her blir det førjul på bygdetunet med blant annet juleverksted, syltelaging og hestekjøring.

Eidsvoll museum, søndag kl 12-16

The Beatles anno 1966:

Gaute Ormåsen, Christian Ingebrigtsen, Tor Henning Olsen og Det Betales står på scenen under forestillingen «Alt fra The Beatles 1966». Du får høre Beatles-låter fra året 1966, samt noen av de største slagerne fra årene 1962-66. 1966 var året da The Beatles ga ut albume «Revolver», av musikkmagasinet Rolling Stone flere ganger omtalt som tidenes beste album.

Ullensaker kulturhus, lørdag kl 19

Teater for barn

Under forestillingen består «Meg og kameraten min» av Martin Hagfors (meg) og Erik Johannessen (kameraten). Dette er en forestilling som passer for barn over tre år, men som også treffer et eldre publikum. Duoen framfører sanger og forteller morsomme og absurde historier om alt fra kjærester på månen til virkelige hendelser fra Rotteplaneten.

Lørenskog hus, lørdag kl 13

Firbent lykke:

Er du glad i hunder? Da er Norges varemesse stedet for deg i helga. Her blir det show, konkurranser og kurs og foredrag for alle som vil vite mer om hundehold. På messa kan du møte opp mot 10.000 firbeinte og over 300 hunderaser er representert. Det blir også mange ulike oppvisninger med hund. Messa er Skandinavias største hundemesse. Du kan ha med egen hund. Alle hunder kommer inn gratis.

Dogs4All, Norges varemesse, Lillestrøm, lørdag og søndag 7.30-18.

Festkveld med Grenseland:

Grenseland er et nytt band som kom med sin første singel i mai i år. Låta «Du var helt andre steder» har vært A-listet på Ordentlig Radio de siste tre månedene og låta spilles også ofte på Østlandssendingen på P1. Nå planlegges nye plater. Bandet består av seks mann og to kvinner. Frontfigurer er Thomas Nessheim og Roy Botten (bildet). Lørdag kveld spiller de på Kreti & Pleti på Jessheim.

Kreti & Pleti, Jessheim, lørdag kl. 22.

Julemarked:

Er du på utkikk etter hjemmelagde julegaver eller bare vil ha et tips til noe du kan lage selv. Da er det i helgen julemarked en rekke steder på Romerike. Deriblant på Gystad Vel på Jessheim.

Gystad Vel, Jessheim, søndag kl. 11.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags