Jungel i Gjerdrum

Velkommen til jungelen

Velkommen til jungelen Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Innsendt Storsalen i Gjerdrum kulturhus er forvandlet til en jungel og anledningen er at Gjerdrum amatørteater nå er klare for Jungelboken.

På scenen står 20 spente ungdommer og den som holder orden på dem er regissør Chriss Therese Gjerde Granberg fra Leirsund.

– Jeg gleder meg veldig til premieren, sier hun.

– Det er utrolig inspirerende å jobbe med denne gjengen! Ungdommene er kreative og mottakelige og de viser samtidig stor omsorg for hverandre.

Regissøren skryter også av foreldregruppa.

– Det er mange foresatte som stiller opp. De har lagt ned utallige dugnadstimer og resultatet er fantastiske kostymer og en veldig stilig scene, sier hun.

Morsom forestilling

Øyvind Abelset er leder i Gjerdrum amatørteater og han er full av lovord om regissør Granberg.

– Dette har blitt en veldig morsom forestilling og ungdommene har hatt en flott vår med mange fine øvelser. Veien fram mot forestilling er like viktig som resultatet, påpeker han.

Styrelederen håper også publikum finner veien til Gjerdrum kulturhus.

– Vi hadde stor suksess med Snødronningen før jul og vi håper det ga mersmak for dem som så oss da. Teater er best med mye folk i salen og dette er en forestilling som passer for hele familien, sier han.

Eventyret om Mowgli og vennene hans er fortalt i mange varianter siden utgivelsen av Rudyard Kiplings Jungelboken 1895. Gjerdrum amatørteater har valgt en musikalversjon som har vært en suksess på norske teaterscener i mange år – med manus av Arne Lindtner Næss og musikk av Svein Gundersen.

– Dette er en historie fylt av glede, sorg og morsomme karakterer, sydd sammen av en rekke rå låter, avslutter regissør Granberg.

Jungelboken har premiere torsdag 27. april 2017 og det spilles fem forestillinger fram til søndag 30. april 2017. Billetter bestilles på gjerdrumteater.no.

Slangen Kaa hypnotiserer alle med sin sang.

Slangen Kaa hypnotiserer alle med sin sang. Foto:

Gråbror er forelska!

Gråbror er forelska! Foto:

Mowgli vokser opp hos ulvene

Mowgli vokser opp hos ulvene Foto:

Baloo og fuglene

Baloo og fuglene Foto:

Artikkelen er sendt inn av Jens Erik Taasen

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken