Venneforeningens dag og åpent hus på Forsvarets flysamling Gardermoen

Av
DEL

InnsendtSøndag 9. september kl. 12.00 - 16.00 arrangerer Venneforeningens dag på Forsvarets fly samling, Gardermoen. Denne dagen er det åpent hus, D.V.S. at utstillingen med våre 40 historiske fly er åpen med fri adgang. Dette håper vi publikum setter ekstra stor pris på. Her bør alle flyinteresserte bokstavelig kjenne sin besøkelsestid.

Venneforeningens dag arrangerer som et familiearrangement med aktiviteter for store og små. Vi venter besøk av veteranflygruppen på Kjeller. De stiller på Flysamlingen med 8 til 10 veteranfly. De vil som tidligere år også foreta en flyoppvisning over Flysamlingen. Alle veteranflyene kan beskues etter de har landet og stilt opp på baksiden av Flymuseet. Vi har også et lotteri hvor de gjeveste premiene blir en flytur med en av de gamle veteran flyene.

I tillegg blir det solgt byggesett til hyggelige priser. Det vil også være et bokmarked med mange godbiter. Er vi heldige får vi også besøk av Politi helikopteret. Vi har denne gangen med oss mange utstillere.

Kom til Flysamlingen Gardermoen denne søndagen: Alle er hjertelig velkommen

Museumsveien 35, 2060 Gardermoen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags