Barna til Marius er blitt sett av over 22 millioner på Facebook

VIRALE SØSKEN: Se den herlige videoen av Oliver (snart 5) og Sienna (snart 3) litt lenger ned i denne saken. FOTO: PRIVAT

VIRALE SØSKEN: Se den herlige videoen av Oliver (snart 5) og Sienna (snart 3) litt lenger ned i denne saken. FOTO: PRIVAT

Artikkelen er over 1 år gammel

– Jeg blir helt satt ut.

DEL

Da Marius Barhaugen filmet sine to barn leke i stua skjønte han at det han filmet var morsomt, men at det mer enn et halvt år senere skulle gå viralt, kom som en overraskelse.

– Jeg ble oppringt en dag av en som sa «jeg tror jeg har sett ungene dine på nettet», da ble jeg satt ut og skjønte svært lite, sier Barhaugen til rb.no.

Via Facebook-sida «Pretty 52» har videoen i skrivende stund mer enn 21 millioner visninger.

– Det er fantastisk morsomt. Det er helt sinnssykt hvordan det har tatt av, sier han.

– Fikk ikke vondt

Marius forteller at han samtidig er litt glad for at videoen er såpass uskarp at det er vanskelig å kjenne igjen barna. Man må nesten vite hvem dem er, mener han.

Oliver leker med søsteren Sienna i familiens stue på Frogner i Sørum. En ny dukkevogn er i hus og storebror skjønner fort at han kan kjøre rundt med lillesøster.

– Det hele var ganske morsomt, så jeg startet å filme. Plutselig slipper Oliver taket og Sienna fortsetter inn i skapdøra. Det skal sies at hun fikk ikke vondt i det hele tatt, dette er en skapdør med støtdemping. Hun ler og koser seg etter at det har skjedd, sier han.

Han har nemlig fått litt pepper i kommentarfeltene.

– Ja, det er mange som mener vi har vært uansvarlige, men dette var helt normalt lek, ingen fikk vondt og hun synes dette bare var morsomt, sier han.

– Tror mange kjenner seg igjen

Den tidligere Idol- og The Voice-deltakeren fra Romerike tror mange kan relatere seg til situasjonen i familiestua.

– Veldig mange med barn kan nok kjenne seg igjen i dette, samtidig tror jeg de som har en bror eller søster også drar på smilebåndet når de ser dette, sier han.

Marius Barhaugen. FOTO: PRIVAT

Marius Barhaugen. FOTO: PRIVAT

Etter at denne skjermdumpen ble tatt har videoen bikka 22 millioner visninger.

Etter at denne skjermdumpen ble tatt har videoen bikka 22 millioner visninger. Foto:

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags