Gå til sidens hovedinnhold

Nå har «Danse-Egor» byttet side!

Artikkelen er over 6 år gammel

Etter syv år på parketten skal Egor Filipenko nå bedømme deltagerne i «Skal vi danse».

– Dette er en helt ny rolle for meg, og jeg gleder meg veldig! Jeg er utrolig glad for å få denne sjansen, sier Filipenko i en pressemelding.

Filipenko får med seg den erfarne TV-dommeren Trine Dehli Cleve og Merete Lingjærde, som tidligere har vært dommer i «So you think you can dance».

– Det er en kjempespennende oppgave å være dommer, og jeg gleder meg veldig til å bruke kunnskapen min og veilede deltakerne så godt som jeg kan i høst. Jeg kommer til å gi konstruktive, ærlige og direkte tilbakemeldinger, sier Lingjærde, som også er prorektor ved Kunsthøgskolen i Oslo med ansvar for danselinjen, ifølge VG.

Dommertrioen vil få med seg ulike gjestedommer i panelet utover høsten.

Ble pappa igjen

Mandag 3. august ble Egor Filipenko (27) fra «Skal vi danse» på TV 2 og smykkedesigner Benedicthe Bjerke (26) foreldre til lille Ludvig.

– Det er helt sykt at det tok meg et par minutter, og da overdriver jeg også litt, å skape noe så fantastisk vakkert!

Ordene er hentet fra Egor Filipenkos Instagramprofil, postet sammen med et bilde av Egor og den lille gutten, som har fått navnet Ludvig.

Bildet har fått over 1.000 likes, og gratulasjonene strømmer inn.

Mange gratulasjoner

Kona Benedicthe delte også den gledelige nyheten på sosiale medier, og la ut et bilde av seg selv og sønnen på sin Instagramprofil med ordene «Hei verden, jeg heter Ludvig og kom i går». Hennes bilde har fått over 3.000 likes og over 130 gratulasjonskommentarer.

Storslått bryllup

Lillestrøm-paret avslørte at de skulle bli tobarnsforeldre under « en reportasje på «God Kveld Norge» på TV 2 i januar. Fra før har de sønnen Theo (3) sammen.

Paret giftet seg i 2013, med en storslått bryllupsfest med budsjett på 350.000 kroner. Vielsen var spekket med kjendiser, og Egors tidligere dansepartner Hanne Sørvaag (35) opptrådte.

Hvitt hus i Lillestrøm

Egor har deltatt i flere sesonger av TV 2-programmet «Skal vi danse», og har vært dansepartneren til både Jenny Skavlan (29), Aylar Lie (31) og Kari Traa /41). I fjor vant han konkurransen sammen med artist Agnethe Johnsen.

Kona Benedicthe er nyutdannet sykepleier, og har sitt eget smykkebrand med navnet By Benedicthe. Hun er også moteblogger på stylista.no.

I fjor kjøpte den lille familien seg en enebolig i Lillestrøm. Huset er på 103 kvadratmeter, fordelt over to etasjer. Markterrassen er på hele 45 kvadratmeter, med en egen utendørs- jacuzzi.

– Det er et lite hus som er akkurat passe stort nok for oss, og kanskje en liten til i framtiden, sa Benedicthe til Se og Hør i fjor.

Kommentarer til denne saken