Seanse for sansene

Av
DEL

InnsendtDet syder av farger, det koker av kreativitet. Det bugner av portretter, landskapsbilder og abstrakter. Muligheten for en minnerik kunstopplevelse er nær.

Søndag 27. oktober klokka 12 åpner døren til Galleri Vinkelen der Fet kunstforenings medlemmer stiller ut sine arbeider i det som i lokale kunstkretser omtales som årets vakreste eventyr – Høstutstillingen.
Hele 127 kunstverk er nå møysommelig plassert på veggene i det ærverdige galleriet – et skue for kunstelskere, en tilfredstillelse for de nysgjerrige og ikke minst en fantastisk mulighet for de som ønsker seg noe nytt å betrakte på stueveggen.
Utstillingen viser stilfulle malerier utført i olje og akryl, bilder av tekstil, samt vakre og humoristiske akvareller. Likeså fotografier med motiver fra storslått natur, til det sarte og nære i møte med mennesker og dyr. Den eksperimentelle fotokunsten har selvfølgelig også fått sin plass i utstillingen.

Det samme har kunstverk i teknikker som D.G.A., til glede for de som lar seg begeistre av motiver som heller mot tungrockens visuelle uttrykksformer.
Og midt i denne smeltedigelen av kunstnerisk utfoldelse har sågar en vakker skulptur tatt vingene fatt og landet mykt mellom fargerike abstrakter. Yngste utstiller er 12 år, eldste snart 90.
Om ikke dette er nok til å legge søndagsutflukten til galleriet i Lenseveien 23 ved Fetsund lenser, så gjenstår det bare å friste med at utstillingen hylles med de vakreste toner under åpningen. Ellen Mette Berntsen trakterer fløyten. Lars Bjerke inntar plassen ved pianoet.
Fet kunstforening ønsker deg velkommen til en begivenhetsrik seanse for sansene.
Utstillingen er åpen hver søndag fram til 24. november mellom klokka 12 og 16, samt lørdag 23. november i samme tidsrom.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags