Fetsund lenser i Berlin

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Solfrid Ruud Lintho og Mette Sundal fra Fetsund lenser er på plass på Norges stand på Grüne Woche i Berlin.

– Her er det stor ståhei! Den norske standen er godt besøkt og det er tett med folk som vil ha en smak av både Norge og Osloregionen, sier Solveig Ruud Lintho. -Ekstra stas var det jo å få hilse på landbruks- og matminister Jon Georg Dale i går. Han er herved invitert til Fetsund lenser!, smiler Lintho.

– Gjeddeburgerne er veldig populære! Det er de samme gjeddeburgerne vi selger på lensemuséet, sier Ruud Lintho.

Gjeddekakene er laget av kokk Brith Bakken fra Rygge som også er en av de utvalgte utstillerbedriftene på årets stand.

Når Solfrid og Mette deler ut brosjyrer i busserull og sixpence og med fløterhake i hånda, er det mange som stopper og får en presentasjon av Fetsund lenser.

– Det er utrolig morsomt å være her. Det er et flott sted for å utvide nettverket vårt, og allerede har vi fått idéer og knytta kontakter som vi kommer til å bruke og ha god nytte av når vi kommer hjem, sier Ruud Lintho.

Det legges ned mye ressurser i å gjøre Internationale Grüne Woche til en viktig møteplass og målet er fra Norges side å bygge nettverk, samle regionene, stimulere til produktutvikling og innovasjon, men også generell omdømmebygging av Norge og regionene.

Totalt er det 35 utstillerbedrifter, kokker og kokkelærlinger fra fylkene i Osloregionen. Fra Oslo og Akerhus er disse plukket ut for å delta på Norges stand i år: Amundsen Bryggeri, Fetsund lenser, kokkelærling Vidar G. Våde fra BA 53, Gården på Svartskog og festningshotellet Oscarsborg Hotel & Resort.

Artikkelen er sendt inn av Fetsund lenser

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags